Betöltés...

Vibrációs strapless felcsatolható pénisz távirányítóval Magic Mike (21 cm)

Ár: 42.935 Ft

Imádni fogod a Magic Mike csíptetős péniszt a sokoldalú használat miatt – nagyszerű egyéni és partnerekkel való közös játékhoz , amikor a hüvelyt vagy a végbélnyílást kényezteti.
A párjával együtt töltött pillanatokban értékelni fogja a távirányítót , amellyel kényelmesen vezérelheti a készüléket.
A játékot rögzítésre is használhatja. De ebben az esetben nincs szükség hevederes hevederre. A nő egy különleges alakú kiemelkedést vezet be a hüvelyébe , és élvezi a G-pont elragadó masszázsát, valamint partnere vágyakozó fenekébe való lökést. A készülék jól tart a hüvelyben és nem csúszik ki . Hölgyeim, ha a medencefenék izmaik meglazultak, előfordulhat, hogy a megszokottnál többet kell megfeszíteni. Ennek köszönhetően jobban a helyén tudja tartani a játékot vad ütések közben.



A stimuláló fúvóka úgy néz ki, mint a nyomástartó játékokon és a nőcsábászokon. Szépen felfekszik a csiklóra és mozgó nyelv és erős rezgések segítségével rontja el . Ezért a csiklóstimuláció szerelmesei is magukévá válnak a készülékkel.
A csíptetős pénisz kiváló minőségű szilikonból készül, amely puha tapintású, és a valósághű formájú makkjával együtt megkönnyíti a készülék behelyezését a fenékbe vagy a hüvelybe.
A játékot 3 vibrációs motor hajtja, amelyek intenzív stimulációt biztosítanak. Szeretjük, ha a modul minden részét külön-külön vezérelheti. Könnyedén beállíthatja, hogy a 10 vibrációs mód közül melyik rezegesse a hüvely kiemelkedését , a stimulációs fúvókát és magát a csíptetős péniszt .



A vízálló kialakítás megkönnyíti a szerszám karbantartását, amelyet játék után csak folyó víz alatt kell lemosni . Ügyeljen azonban arra, hogy ne folyjon víz a stimulációs fúvókába.
Egyszerűen töltse fel a játékot a mellékelt USB-kábellel .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.29
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs strapless felcsatolható pénisz távirányítóval Magic Mike (21 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem