Betöltés...

Adore Play With Me nyomás segédeszköz

Ár: 16.585 Ft

Rengeteg nyomássegítő van a piacon, de melyiket érdemes választani? Az Adore Play With Me egy nagyszerű stimulációs eszköz, kategóriája legalacsonyabb árával , és egyértelmű választás lesz azoknak a nőknek, akik még nem rendelkeznek nyomástartó készülékkel, és haboznak, melyiket válasszák. Az Adore Play With Me egy kisebb fúvókával rendelkezik a csiklóra nehezedő nyomás pontos célzásához , egy szilikon kabáttal és egy szép formával a partnerek számára . Azoknak a nőknek, akik luxusosabb, jobb funkciókkal és paraméterekkel rendelkező nyomásstimulátort keresnek, modernizált utódunkat ajánljuk. Adore Play With Me II ergonomikusabb, hosszabb fogantyúval a jobb pozicionálás, kifinomultabb programok és a nyomáshullámok szélesebb skálája érdekében. Elődjéhez hasonlóan az Adore Play With Me II is egyértelmű választást jelent jó áron azoknak a nőknek, akik azon tűnődnek, hogy melyik nőcsábászt válasszák, vagy azoknak, akiknek már van nyomástartó készülékük, de erősebb stimulációra van szükségük .

Az Adore az egyik nyomástartó eszköz, amely nyomáshullámokkal finoman stimulálja a csiklót . Ezeket a fúvóka belsejében lévő üreg okozza, amely a játék elindításakor rezeg, és pulzálása hatékonyan átadódik a csiklónak vagy a mellbimbóknak .

A legtöbb nő élvezi a csiklóstimulációt, amelyre a szexjátékok erős rezgései nem nagyon alkalmasak, mivel a csikló egy idő után elzsibbad és zsibbad. Ezért olyan népszerűek a stimuláló fúvókával ellátott kütyük. Könnyen és gyorsan orgazmushoz vezetik a nőket , amit pillanatok alatt örömmel megismételnek.

A jól ergonómikusan kialakított fogantyú remekül fogható. Így bármilyen helyzetben használhatja az Adore Play With Me szolgáltatást. Egyedül és partnerrel , mert a játék nem zavarja Önt.

A készüléket bársonyos csomagolásba csomagoló szilikon selymesen sima felülete elsősorban a csiklót kényezteti, de még így sem tudod majd letenni a kezedről Adorát. Hagyja, hogy ujjait megbabonázza a felület simasága, amelyen úgy csúsznak majd, mint egy befagyott tó.

Az Adore Play With Me erotikus segédeszköz 10 intenzitású nyomáshullámot kapott. Mind az érzékeny csiklós nők , mind azok, akik sokat tűrnek az ölükben, kiválasztják kedvencüket.

A vízálló felületnek köszönhetően könnyedén tisztán tarthatod a játékot, hiszen kibírja a folyó víz alatti tisztítózuhanyzást.

Az Adore Play With Me egy csendes társ , aki soha nem hagy cserben. Van valami gyors az irodában? Vagy öltözőben? Vagy esetleg egy alvótárs mellé? Nincs mit. Ez a csiklóstimulátor az Ön partnere lesz az akcióban , amely soha nem fog feltörni. Ha pedig lemerül, USB-kábellel könnyedén újratöltheti .

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Play With Me nyomás segédeszköz" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem