Betöltés...

Svakom Pulse Union nyomáseszköz mobilalkalmazással (11,5 cm)

Ár: 21.765 Ft

Hölgyeim, kényeztessék magukat intenzív stimulációval, és menjenek a céljukig. Az orgazmus még sosem volt ilyen közel. A Svakom Pulse Union nyomáseszköz mobilalkalmazással intenzív csúcsot biztosít, és összeköti partnerével akár távolról is. A játékkal elmélyítheti a kapcsolata intimitását, és feldobhatja vele a maszturbációt és a partneri játékokat. Az ergonomikusan jól formázott, kerek szívóharang a csikló hegyét öleli körül, és erőteljes, mégis gyengéd nyomáshullámokkal kényezteti azt. A szabadalmaztatott Pulse Technology™-nak köszönhetően ezek mélyen behatolnak a teljes csiklóba.

A Svakom Pulse Union játékot klasszikus módon, az eszköz hátoldalán található, intuitív vezérlőgombok segítségével vagy az angol nyelvű Svakom App segítségével vezérelheti. Az alkalmazás kompatibilis az iOS 12 vagy az Android 8 és magasabb rendszerekkel. Letölthető a Google Play vagy az App Store áruházból.

A nyomásstimuláció az egyik legkíméletesebb és legnépszerűbb módja a nők számára a csiklóizgatáshoz, mivel nem zsibbasztja el azt. Még akkor sem, ha késlelteti az orgazmust, vagy ha többször is használja az eszközt a többszörös orgazmus megéléséért. A nyomáseszközök úgy működnek, hogy a szívóharangban egy hártya van elrejtve, amely bekapcsolás után rezeg, és így elkezd nyomáshullámokat küldeni. Ezek aztán szó szerint elkényeztetik a csiklót kellemes stimulációval, amely nem hasonlít a vibrációra, a behatolásokra, a pulzálásra vagy bármi másra, amit más szexuális játékokból ismer.

A Svakom Pulse Union ergonomikus L alakú, így könnyen kézben tartható. A segédeszköz fogantyúján található dizájnbarázdák jobbá teszik a fogást. A játék ráadásul elég kicsi, tehát nem zavaró a partneri játszadozás alatt, és bármilyen kézitáskába vagy bőröndbe bepakolható. Ezért csomagolja magával a nyaralásra vagy üzleti útra, ahogyan tesztelőnk, Kamila is tette.

Az első simogatás után imádni fogja a tökéletesen sima és puha tapintású szilikont. Különösen nagyra értékeljük a szilikon anyag hipoallergén és pórusmentes tulajdonságait, aminek köszönhetően gyakran használják orvosi vagy kozmetikai környezetben.

A folyamatos és szakaszos stimulációt kombináló 5 nyomásmód mellett 5 nyomásintenzitást is élvezhet, amelyeket szabadon állíthat be az egyes programokhoz. Az egyes üzemmódokat a színesen megvilágított SVAKOM felirat is megkülönbözteti egymástól. Annak érdekében, hogy a játék ne kapcsoljon be magától a táskájában vagy fiókjában, a gyártó praktikus utazózárral látta el. Ami azonban nekünk személy szerint a legjobban tetszik, az a játék praktikus memóriája, amelynek köszönhetően a játék az utoljára használt programmal indul, amikor újra bekapcsolja.

Ha szeret pihentető, buborékokkal teli fürdőben relaxálni, akkor a Svakom Pulse Union teljes vízállóságától is el lesz ragadtatva, amely felejthetetlenül izgalmas élménnyé varázsolja a kádban töltött lazító estét.

És ha a játék lemerül, egyszerűen töltse fel újra a csomagban található mágneses USB-kábel segítségével. A gyönyörű doboz elég stabil ahhoz, hogy magát az eszközt is tárolni lehessen benne.

Más nyomáseszközökhöz képest a Svakom Pulse Union egy kicsit zajosabb. De saját tapasztalatból tudjuk, hogy a zúgó motort senki sem hallja meg a hálószoba falain keresztül, és még bekapcsolt tévé mellett is könnyedén elnyomhatja a zajszintjét.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Svakom Pulse Union nyomáseszköz mobilalkalmazással (11,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem