Betöltés...

Nyomásvibrátor Adore Magenta G Touch (22,8 cm)

Ár: 31.275 Ft

Az Adore Magenta G Touch nyomásvibrátor simogatásra készült , és a hüvelyben tapasztalható erős rezgések és a csikló nyomáshullámokkal történő stimulálása egyedülálló kombinációját hozza létre. Ez a zseniális kettős stimuláció szinte minden nőt intenzív csúcspontra hoz maszturbáció vagy előjáték közben. Először éltünk át többszörös orgazmust a játékkal, és úgy gondoljuk, hogy minden hölgy éjjeliszekrényén megtisztelő helyet kell kapnia. Főleg azok, akik önkielégítés közben nem érik el a csúcspontot, vagy biztosak akarnak lenni benne, hogy mindig elérik.

Sok nyomásvibrátort kipróbáltunk, de egyik sem felelt meg szigorú követelményeinknek. A legtöbben nem ültek anatómiailag az ölben, mert nagyon szilárd hüvelyi részük volt, és ezért a vetület nem feküdt pontosan a csiklón. Ráadásul egyes nyomásstimulátorok nyomáshullámainak erőssége nagyon gyenge volt, ami nem lenne elég az igényes nők kielégítésére.

A nyomás funkcióval rendelkező kettős vibrátorok esetében a következő főbb jellemzők fontosak számunkra:

1. Anatómiai forma: Az Adore Magenta G Touch vibrátor rugalmas hüvelyrésszel rendelkezik, és enyhén rugalmassá teszi a kiemelkedést. Emiatt az eszköz minden ölben elfér , és nem fordul elő, hogy egyes nőknél anatómiailag ne passzolna. A meghosszabbított hajlított hegynek köszönhetően a vibrátor kellemesen fekszik a G-ponton is, amely fáradhatatlanul irritál erős rezgésekkel. Azt tapasztaltuk, hogy a nyomáshullámok kioldása után a készülék kézfogás nélkül is az ölben marad, ezért a nők is élvezik a kihangosított utazást .

2. Nyomásintenzitás: A szerszám erős intenzitású nyomáshullámokkal rendelkezik, amelyek mélyen behatolnak a csiklóba, és már az első szakaszban intenzíven irritálják azt . Ezt örömmel fogadják azok a nők, akik nehezen érik el az orgazmust, vagy egyáltalán nem érik el, mert az intim részeik csökkent érzékenysége miatt szenvednek. Ez gyakran megtörténik például nőgyógyászati műtétek után, vagy ha a nők antidepresszánsokat szednek, ami miatt a csikló idegvégződései nem reagálnak a kézi stimulációra.

3. Általános stimulációs tapasztalat: A nyomásstimuláció a rezgéssel együtt a vért a medencefenéken keringeti, és felmérésünk szerint a nők 96%-ának hoz erős és gyakran többszörös orgazmust. Ezt megerősíthetjük, mert tesztelőink az Adore Magenta G Touch vibrátorral minden alkalommal átéltek orgazmust. A kettős eszköz a maszturbáció mellett a partnereddel való előjátékot is megfűszerezi , amely során jobban ellazul, és magához a szexhez is kedvet kap.

Az eredeti dizájnnak és a friss fukszia árnyalatnak köszönhetően a vibrátor nem csak a nők számára vonzó, hanem ajándéknak is alkalmas. A vibrátor megkapta a 2023-as év színét , amelyet az amerikai Pantone Color Institute évente hirdet meg. A vibrátor nevét is a Viva Magenta árnyalat neve ihlette. Az ABS műanyagból készült fémes díszítőelemek és a nem hagyományos , szilikonból készült hármas bojt luxus megjelenést kölcsönöz a szerszámnak. Képzelt intésként is szolgál majd, így használhatod arra, hogy huncutul a másik felét csapd a felére. A partner az előjáték során végighúzhatja hölgye farkát az egész testen, és így növelheti az erotikus feszültséget, mielőtt a vibrátort a kívánt hüvelybe helyezi. A praktikus csapnak köszönhetően a rojtokat le lehet venni a fogantyúról .

A vibrátor prémium minőségű orvosi szilikonból készült kabáttal rendelkezik, amelyet bársonyos puhasága miatt imádni fog. A szilikon anyagban a legtöbbre értékeljük, hogy gyorsan alkalmazkodik az emberi test hőmérsékletéhez, és nem okoz allergiás reakciókat. Ezért gyakran találkozik vele az egészségügyben.

A játék erős és megbízható teljesítményt nyújt, mivel két motor hajtja. A rezgéscsillapító a hüvelyi rész hegyében van elhelyezve, a nyomásingerlés motorja a kiemelkedésben van elrejtve. Megállapítottuk, hogy az erős dübörgő rezgések a nyomórészre átvitelre kerülnek, így a nők a nyomáshullámok bekapcsolása előtt gyengéd vibrációs masszázst is élvezhetnek a csikló körül. A vibrátor 8 vibrációs és 10 nyomási módot kínál különböző változatos formulákkal, amelyek egész éjszaka szórakoztatják Önt.

A vízálló felületnek köszönhetően könnyen higiénikusan tisztán tarthatja a szerszámot, mivel folyó víz alatt teljesen leöblítheti. Kisütés után a vibrátor kényelmesen feltölthető USB-kábellel körülbelül 85 perc alatt.

A klasszikus vibrátorokhoz képest a készülék egy szót kicsit hangosabban jelez. Ez az ára két erős motorért és a kifinomult nyomásstimulációért. A nyomófúvóka csiklóra helyezése után a vibrátor zajszintje minimálisra csökken, így zavartalanul élvezheti a játékokat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Nyomásvibrátor Adore Magenta G Touch (22,8 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem