Betöltés...

Adore Grab´n´Go II nyomás segédeszköz (10,2 cm)

Ár: 23.850 Ft

Szeretjük a jó ergonómiájú, erős nyomáseszközöket, amelyek bármely tenyérbe passzolnak, kellemesebbé teszik a maszturbációt a nők számára, és nem zavarják a szexet. Az Adore Grab´n´Go II modell a közkedvelt Adore Grab´n´Go játék modernizált utódja és a gyártóval együtt tökéletesre fejlesztettük. A nyomási módokat úgy módosítottuk, hogy a legalacsonyabb intenzitásukon szupergyengédek legyenek, a legmagasabbak pedig a legerősebbek a piacon. Az eredmény egy megfizethető léghullámos eszköz a legjobb paraméterekkel (Click and charge töltés, 100%-ban vízálló, top nyomásprogramok, high-end design), amely a luxus és a szépség szinonimája.

Különösen utazáskor  fogja értékelni az eszköz kompakt méretét. A játék kis táskában vagy kézipoggyászban is elfér. Ezért a nők nem tagadják meg maguktól az orgazmust még nyaraláskor, egy romantikus hétvégén a párjukkal vagy üzleti úton sem.

A luxusos dizájn még az igényes nők figyelmét is megragadja. Éppen ezért az Adore Grab'n'Go II nyomáseszköz előkelő, aranyszívű nyelével tökéletes születésnapi, évfordulós vagy Valentin-napi ajándéknak.

A nagy lyukkal ellátott fogantyú, amely enyhén kitágul a közepétől az oldalak felé, megkönnyíti a segédeszköz megfogását. Játék közben nem csúszik ki és nem esik ki a tenyeréből, így a hölgyek csak az érzéseikre és a közelgő orgazmusra koncentrálhatnak.

Kitartunk amellett, hogy a bársonyosan puha szilikonnál nincs jobb. Ezért örülünk, hogy azAdore Grab´n´Go II léghullámos eszközként is azt használták. Ez a semleges szagú anyag könnyen tisztítható, nem tapadnak rá a szőrszálak vagy szennyeződések, és nem okoz allergiás reakciókat a bőrön. Ezért gyakran találkozik vele az egészségügyben is.

A nyomáshullámok intenzíven izgatják, de nem zsibbasztják el a csiklót, ezért a hölgyek szeretnek egymás után több orgazmust is élvezni a játékkal. A szélesebb szívóharang megbízhatóan megcélozza és átöleli az egész csiklót, így még a férfiak is könnyedén a megfelelő helyre helyezhetik a segédeszközt. Minden nő kiválasztja a kedvencét a 10 stimulációs mód közül. Tesztelőink gyors és lassú orgazmust élveztek a léghullámos eszközzel, amit többszörös csúcshoz hasonlítottak.

A vízi játékok szerelmesei értékelni fogják a teljesen vízálló kezelést, melynek köszönhetően kellemes pillanatokat tölthetnek el a reggeli zuhany alatt vagy a rendszeres wellness rituálékban a fürdőben.

A segédeszköz töltése mágneses USB-kábellel történik, amellyel időt takarít meg, a pénztárcáját és környezetét is kíméli. Nem költ pénzt elemekre, és nem szennyezi a bolygót felesleges hulladékkal.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Grab´n´Go II nyomás segédeszköz (10,2 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem