Betöltés...

Adore Tippy multifunkciós nyomás vibrátor

Ár: 19.820 Ft

Az Adore Tippy multifunkcionális vibrátor többcélú felhasználásával, dizájnjával és olyan élményeivel tűnik ki, amelyeket mindkét partner számára nyújt. Ez az eszköz nagyszerű a lassú játékhoz és az erogén zónák felfedezéséhez a saját és partnere testén. Másrészt az erős nyomásstimuláció néhány percen belül gyors orgazmust biztosít a nőknek. A csúcsot ezért még azok a nők is élvezhetik, akiknek általában nehézségei vannak annak elérésével. De nem csak úgynevezett gyorsmenetekhez használhatja a játékot, hanem hosszú pillanatokhoz is egyedül vagy együtt. A jól átgondolt, 3 az 1-ben kivitelezés a lelkes utazók is értékelni fogják, akik nem akarnak erotikus játékokkal teli bőröndöt magukkal cipelni a nyaralásra.

A segédeszköz hegyéről érkező rezgések olyan erősek, hogy a golyóról a szívóharangba továbbítódnak. Ha a játék két részét egyszerre indítják el, a nők élvezni fogják a csiklóra ható nyomásstimulációt és a kéjes vibrációt.

A játék alsó része G-pont vibrátorként működik, szilárd testének köszönhetően a nők szükség szerint megnyomhatják érzékeny pontjaikat, és még több gyönyört élvezhetnek, amely nedves orgazmusig vezethet.

Imádni fogja a pontvibrátort, mert pontosan megcélozza a stimulált testrészt. Készítsen egy képzeletbeli térképet saját vagy partnere testéről, és kényeztesse a vibráló golyóval a csiklót, a nyakat, a mellbimbókat, a hátat, a fenéket, az anális területet, a belső combokat vagy akár a lábfejet. Szánjon rá időt, és alaposan kényeztesse a kedvesét.

A vibrátor átgondolt anatómiai formája tökéletesen illeszkedik a tenyerébe. Könnyű súlyának köszönhetően nem fog elfáradni a keze játszadozás közben.

A puha tapintású szilikon bársonyként simogatja a bőrt. Ezzel az anyaggal az egészségügyben vagy a kozmetikai iparban is találkozhat. Nem porózus, könnyen karbantartható felületével szintén elégedett lesz.

Az erős rumbly rezgések a vibrátor hüvelyi és pont részein lélegzetelállító orgazmusokat biztosítanak. Mindkét rész tíz vibrációs programmal büszkélkedhet, amelyekkel az intenzív stimulációt szerető nők az élvezet csúcsára emelkednek. A csiklóstimuláció rajongói a csikló háromfokú stimulációját várhatják. Első pillantásra kevésnek tűnhet, de ez ne tévessze meg. A nyomáshullámok ereje még a mi várakozásainkat is felülmúlta.

A játék összes alkatrészének meghajtásához szükséges három vibrációs motor kiváló teljesítményt biztosít. A vibrátor feltöltése USB-kábellel történik, így használhatja például a ceruzaelemeket a TV távirányítójában. És mivel a segédeszköz közepesen vízálló felülettel rendelkezik, még az egyszerű karbantartásra sem fog sok időt pazarolni.

Az Adore Tippy vibrátor játék közben egy kicsit hangosabban jelez, de ez gyakori a nyomáseszközöknél.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: Törődünk az Ön egészségével, amiből mindannyiunknak csak egy van. Az Adore Tippy multifunkcionális nyomásvibrátor elefántműhelyünkből származik, és a Cseh Állami Egészségügyi Intézet tanúsítványával rendelkezik. A vele való játékok ezért biztonságosak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Tippy multifunkciós nyomás vibrátor" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem