Betöltés...

Adore Yonix léghullámos vibrációs tojás

Ár: 19.075 Ft

Az Adore Yonix vibrációs tojás erős rezgéssel és a dupla stimulációt biztosító szívóharangjával a maximális élményt nyújtja a nőknek. Különösen izgató a léghullámos csiklóizgató és az erőteljes vibrációs tojás zseniális kombinációja, amilyenre 20 év alatt nem volt példa az iparban. Mindkét részt rugalmas szilikon zsinór köti össze, aminek köszönhetően a segédeszköz pontosan oda kerül, ahová kell. A játék ezért az igényes kezdőknek és a tapasztalt sárkányoknak egyaránt tetszeni fog.

Sok nő szereti a dupla stimulációt, ezért a többfunkciós, 2 az 1-ben Adore Yonix tojás a csikló és a hüvely egyidejű masszázsát kínálja. Ennek köszönhetően a nők gyors és érezhető orgazmust érnek el, amitől függővé válhatnak.

A tesztelés során rájöttünk, hogy szex közben is élvezni fogja a játékot, akár csak csiklóstimulátorként, akár misszionárius pozícióban, akár lovaglóban, akár hátulról, amikor a partner behatol a nő hüvelyébe. Tesztelőink között a másik népszerű változat a hüvelyben lévő vibráló tojás és a csiklón lévő szívóharang, amikor a tojás a női hüvely mellett a péniszt is stimulálja. A nő és a férfi is élvezni fogja a vibrációt.

Nagyra értékeljük a keskeny, hosszúkás tojást, amely tiszteletben tartja a női test anatómiáját, valamint a kerek és mély szívóharangot. De a legjobb kiegészítő a rugalmas szilikonzsinór, amely összeköti a segédeszköz két részét. Ellentétben a fix, dupla, csiklókaros vibrátorokkal, az Adore Yonix a vibrációs tojás minden nőhöz tökéletesen illik. Egyszerűen behelyezi a vibrációs részt a hüvelybe, majd kényelmesen a csiklóra irányítja a szívóharangot.

Szeretjük a minőségi szilikont, amelyből a játék készül. Imádni fogja a puha tapintású és finom anyagát. A sima felület mellett hipoallergén és nem porózus tulajdonságaival is elégedett lesz, amelyek megkönnyítik a tisztítását és karbantartását.

Az erős vibráció és az intenzív nyomásstimuláció a legigényesebb sárkányokat is térdre kényszeríti. Összesen 10 léghullámos és 10 vibrációs programmal indul el az izgalommal, kellemes nyögéssel és erőteljes orgazmikus őrülettel teli utazásra.

A tojás közepesen vízálló kezelést kapott, így könnyen leöblíthető víz alatt. De ne vigye be a fürdőkádba vagy a pezsgőfürdőbe. Az Adore Yonix eszköz kerüli a mély vizet, mert tudja, hogy megfulladna.

A csendes, vibráló motoroknak köszönhetően a hölgyek akár az éjszaka közepén is orgazmusos felszabadulást élvezhetnek egy csendes panellakásban, mert a hálószoba falai mögött senki sem hallja meg a rezgéseket.

És ha a többfunkciós tojás lemerül, egyszerűen csatlakoztassa a tápegységhez USB-kábellel, és hagyja egy ideig töltődni.

Atest a Cseh Állami Egészségügyi Intézettől: Törődünk az Ön egészségével, amiből mindannyiunknak csak egy van. Az Adore Yonix léghullámos vibrációs tojás az elefántműhelyünkből származik, és a Cseh Állami Egészségügyi Intézet tanúsítványával rendelkezik. A vele való játékok ezért biztonságosak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Adore Yonix léghullámos vibrációs tojás" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem