Betöltés...

Satisfyer Love Triangle nyomás vibrátor (10 cm)

Ár: 19.735 Ft

A Satisfyer Love Triangle nyomásvibrátor szerelem lesz első látásra minden modern nő számára, aki szereti a gyönyörű designt és a klitorisz simogatását erős rezgésekkel kísért nyomáshullámokkal. A vibrátor kompakt méretű, így a hölgyek akkor is élvezni fogják, amikor partnerükkel szexelnek. De a páros játékhoz egy olcsóbb nyomóeszköz Adore Grab´n´Go is hozzáadható. Nincs mobilalkalmazása, de a tenyerében elfér. A nők mindig magukkal vihetik a táskájukban, és munka közben vagy útközben is élvezhetik a gyönyör pillanatát. Kategóriájában ez a legolcsóbb nyomóeszköz, amelyet minden kezdőnek ajánlunk, aki nagy teljesítményű nyomójátékot szeretne nagyszerű áron.

Ez az elegáns vákuumos eszköz a satisfyer műhelyéből felveszi a versenyt a Satisfyer Pro Traveler népszerű utazási változatával, amely már jóideje kapható a kínálatunkban. A Satisfyer Love Triangle azonban sikeresebb dizájnt és jobb kivitelezést kapott. A vibrációs szívóharangot praktikus burkolat védi. Tetszenek nekünk az aranyozott, fémet idéző gombok is. A játék luxus benyomást kelt, így ajándékként is ajánljuk.

Az eszköz háromszög alakú formája jól tartható a kézben, és egyes satisfyerekkel és más léghullámos csiklóizgatókkal ellentétben még szex közben is remekül izgatja a csiklót.

A puha szilikon szívóharang összebújásra csábít. A nem porózus szilikon nem irritálja a bőrt, ezért az egészségügyben is használják.

A nyomásprogramok mellett a Satisfyer erős vibrációval is rendelkezik, amelyek a teljes csiklóterületet megrezegtetik, és a legigényesebb sárkányokat is a csúcsra juttatják. Az orgazmus felé vezető úton válasszon 11 vibrációs és 11 nyomási mód közül.

A közepes vízállóságának köszönhetően a játék könnyen tisztán tartható, de ezt a darabot ne vigye magával a fürdőbe vagy a zuhany alá. Bár a gyártó teljesen vízálló kivitelt tüntet fel, tesztelésünk során sajnos vízbe fulladt az eszköz.

Összehasonlítható a satisfyer zajszintje más modellekkel. Viszonylag csendes, így nem ébresztheti fel a gyerekeket vagy a szomszédokat játék közben.

A legtöbb modern eszköz töltése USB-kábellel történik, és ez itt sincs másként. Pénzt takarít meg az elemeken, és kíméli a pénztárcáját.

Párosíthatja a vibrátort a telefonjával, és játszhat a Satisfyer Connect mobilalkalmazással. Választhat a négy kidolgozott program közül, amelyek reagálnak a hangra, kedvenc zenéjére és rögzítik a környező hangokat. Az egyik változat a saját szenvedélyprogram beállítása, amely során a nőt a párja uralja, és a kedvese élvezetét távolról, a fotel kényelméből irányíthatja.

Kicsit sajnáljuk, hogy játék közben nem lehet visszakapcsolni a vibrációs programokat, így el kell kattingatnia a kedvenc módjáig, de ezt az apró hiányosságot ellensúlyozza a satisfyer remek teljesítménye és a szép megjelenése.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Satisfyer Love Triangle nyomás vibrátor (10 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem