Betöltés...

Floret rózsaszín szett, XL–XXL

Ár: 13.105 Ft

Az acélgyűrűkkel ellátott elegáns kialakítás tökéletes alátámasztást és formát biztosít a dekoltázsnak, kiemelve természetes íveit, és határozottabb megjelenést kölcsönöz az alakjának. A komplex kézműves kivitelezés minden részletre kiterjed, a kifinomult varrás és a háló pedig luxust és különlegességet kölcsönöz. A prémium funkcionalitás és az ellenállhatatlan stílus jobb keverékét nem találod.

Az állítható derékpánt tökéletessé teszi ezt a szettet, lehetővé téve az optimális testreszabást minden testalkathoz, és biztosítva, hogy a szett a helyén maradjon, bármilyen tevékenységet is végzel. A hátul található praktikus pántos rögzítéssel a szett felvétele gyors és egyszerű, így egész nap kényelmesen érezheti magát.

Ennek a modellnek a különleges jellemzői közé tartozik még a lélegző háló és a feloldható virágmintázat, amely szexi vonzerőt kölcsönöz, miközben megőrzi az anyag könnyedségét és puhaságát.

Az R80998 az Ohyeah-tól nem csak egy újabb fehérnemű szett, hanem a következő kedvenc darab a szekrényedben. A kényelem, amit szeretni fogsz, párosulva az eleganciával, amit meg akarsz mutatni, ez a fehérnemű egyszerűen kötelező darab minden nő számára, aki a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját keresi.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Floret rózsaszín szett, XL–XXL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem