Betöltés...

EJACONTROL - 4 DB

Ár: 7.799 Ft




EJACONTROL

 





Problémái adódtak a korai magömlése miatt? Zavaróan, már bosszantóan rövid ideig tartanak a szexuális aktusai? Erőteljesebb merevedés mellett késleltetni szeretné az ejakulációt is?


 





Az Ejacontrol kapszulái kifejezetten a fent említett gondok megoldásában lehetnek segítségére. Könnyen, gyorsan felszívódva támogathatják az együttlétek idejének meghosszabbítását, kontrollálhatják a korai elélvezést. A speciálisan erre a célra összeállított kapszulák gyógynövényei segíthetik a kellemetlenségek javítását, serkenthetik a libidót és jobb állóképességet nyújthatnak. Hatását akár 3 napig is kifejtheti. A szexuális aktus előtt körülbelül egy órával elegendő bevenni.


 





A korai magömlést érintő problémák okai eltérőek lehetnek, de legtöbbször szinte mentális, lelki gondok adhatnak gyanút. Korai ejakulációról akkor beszélünk, amikor az együttlét megkezdése után kevesebb, mint tíz perc alatt történik meg az elélvezés. A tapasztalatlanság, a szorongás és a teljesítmény kényszer is állhat mögötte. Nem minden esetben fiatalabb férfiaknál fellépő zavarként jelenhet meg. Az idősebb generációnál is kiválthatja a túlhajszoltság, a stresszes életmód, önbizalomhiány vagy az együttlétek folyamán kialakult negatív tapasztalatok. A folyamatos érzelmi, szellemi megterhelések képesek lehetnek korlátozni a relaxációs képességet vagy a szexuális aktusok közbeni koncentrációt, amik növelhetik a korai magömlés kockázatát.


 





Az Ejacontrol tablettáit olyan férfiak számára fejlesztették, akik szeretnének tartalmasabb szeretkezéseket, hosszabb aktusokat, késleltetett ejakulációt, fokozott vággyal és merevebb pénisszel. A termék 100%-ban növények alkotta elemekből tevődik össze, ellenőrzött gyártók által. Orgazmusa ismét kontrolláltabb és hiánytalan élményekkel lehet tele. A készítmény használatával ismét megtapasztalhatja, hogy milyen egy hosszabb együttlét.


 


 





Honnan tudhatja, hogy hatékony a kapszula?


2018 óta a forgalomban lévő termék a természetes összetételének köszönhetően jó hatással lehet a magömlés késleltetésére és a potencia növelésére. A gyógynövényi komponensek jóvoltából mellékhatásoktól mentesen élvezheti újból az elnyújtott légyottokat.


 


Az egyik ilyen összetevő a golgotavirág, ami jótékony hatással lehet az idegrendszerre. Segíthet enyhíteni a szorongást a stressz okozta depressziót, ellazultabbá válhat. Jó hatással bírhat álmatlanság esetére is. Képes lehet afrodiziákumként hatni a férfi szervezetre. Megakadályozhatja a tesztoszteron metabolikus lebomlását és emelheti a szintjét a vérben.


 


Az L-arginin segíthet a hormonháztartást egyensúlyban tartani, serkentheti a potenciát. Jótékonyan hathat a vérkeringésre, javíthatja a szervezet ellenálló képességét a stressz okozta káros hatások ellen, enyhítheti a szorongást.


 


A fűrészpálma kivonat jótékonyan befolyásolhatja a férfiak tesztoszteron szintjét. Támogatóan hathat a prosztata egészségére, serkentheti a potenciát, vitalizálhatja a szexuális vágyat. Az alacsony libidó és a tesztoszteron egyensúlyzavara között szoros kapcsolódás lehet, ami miatt a nemi vágy is csökkenhet. A fűrészpálma növelheti szexuális étvágyát, serkentheti spermium mennyiségét.


 


A díszgalagonya kedvező hatással lehet a szív és érrendszerre. Antioxidáns tartalmának jóvoltából segítheti a szervezetet a káros behatásoktól semlegesíteni. Jótékonyan hathat az emésztőrendszerre és a keringésre.


 


A koreai ginzeng gyökér kivonat, ami immunrendszer erősítő, teljesítmény növelő és szív megóvó hatással bírhat. Fokozhatja a szellemi és fizikai terhelést. Jobb állóképességet nyújthat. Enyhítheti a stresszt. Növelheti a libidót, a szexuális vágyat. Csökkentheti a vércukorszintet, javíthatja a koleszterinszintet.


 


A méhpempő kivonat, erősítheti az immunrendszert, csökkentheti a koleszterin szintet. Serkentheti a szervezet hormontermelését. Jótékonyan hathat a szív- és érrendszerre. Hatása segíthet egyensúlyban és harmóniában tartani a testet és a lelket. Csökkentheti a feszültséget, a szorongást. Nyugtató hatással bírhat.


 





A készítmény hozzátevőinek segítségével nem csak javíthat a korai magömlés kellemetlenségén, de balanszba is hozhatja szervezetét. Növelheti teste energiáját és fókuszáltabbá válhat.


 


 





Honnan tudhatja, hogy ez az alkalmas készítmény az Ön számára?

 





Olyan férfiak számára ajánljuk az Ejacontrol kapszuláit, akik megelégelték a rövid huncutkodásokat és végre szeretnék átélni hosszasan a szexuális együttlétek minden mozzanatát. Abban az esetben is javasolható, ha éppen nem áll fönt ejakulációs probléma, de szeretné kipróbálni, milyen lehet magasabb szintre emelni az együtt töltött időt és fokozni teljesítményét. A készítmény hatékonyan csökkentheti a stresszt és segíthet a prosztata jobb működésében. Növelheti a koncentrációt, ami segítheti a korai magömlést kontroll alatt tartani. Fizikailag és szellemileg is serkentheti szervezetét, amitől magabiztosságát többé nem csorbíthatja a rövid ideig tartó üzekedés. Az Ejacontrol forum oldalakon is az egyik legnépszerűbb ejakulációs késleltető.


 


 





Milyen mellékhatásai vannak a tablettának?


Évek óta értékesített termék fogyasztói visszajelzései alapján nem érkezett hozzánk káros, nem várt hatás. 100%-ban gyógynövények által alkotott kapszulák nem tartalmaznak illegális hozzávalókat. Csak ellenőrzött forrásból beszerzett készítményt nyújtunk Önöknek, amit gondosan összeválogatott természetes összetevőkkel láttak el. Amennyiben bármelyik összetevőre érzékenyebb, vagy allergiás kérjük kérdezze orvosát a használat előtt.


 





DE nem javasolt az Ejacontrol minden férfi számára. Ha allergiás a virágporra vagy a méhészeti termékekre, illetve vesebetegséggel küzdők részére. Magas vagy alacsony vérnyomás esetén, valamint szív és érrendszeri betegségek kapcsán javasolt minden esetben előbb szakorvos véleményét kikérni.


 


 





Hogyan kell alkalmazni a kapszulákat?


A doboz hátoldalán található leírás alapján szájon keresztül 1 db kapszula bevétele javasolt 2dl folyadékkal, lehetőleg éhgyomorra a tervezett aktus előtt 45-60 perccel. Kerülje a túlzott alkohol fogyasztását az alkalmazás során, mivel kihatással lehet a termék hatékonyságára. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!


 


 





Miből ismerheti fel az Ejacontrol terméket?


A fehér alapszínű dobozon látható egy órát ábrázoló kép és a termék neve. A doboz elején egy hologramos matrica jelzi a termék eredetiségét. A hátoldalon találhatja a használati utasítást és az összetevők névsorát. A belsejében légmentesen lezárva lelheti a négy darab piros kapszulát, amin a lejárati dátumot is láthatja.


 


 





Az Ejacontrol hatása:

Szabályozottabb orgazmust élhet át


Hosszabb, elnyújtott szexuális együttlétet generálhat


Javíthatja teljesítményképességét, gyorsabban regenerálódhat


Hatását 45-60 perc alatt kifejtheti


2-3 napig is keringhet a szervezetében és kisebb nemi behatásokra aktiválódhat újra


Libidó fokozó hatással bírhat


Növelheti potenciáját


Erekciója keményebbé válhat


Késleltetheti magömlését



 


 





Összetétele:B6 vitamin, folsav, porított golgotavirág levél kivonat, L-arginin, porított fűrészpálma gyümölcs kivonat, díszgalagonya bogyó kivonat, koreai ginzeng gyökér kivonat, méhpempő kivonat, zselatin, piridoxál-5-foszfát


 


 





Mellékhatásai:Az Ejacontrol terméket használók köréből visszaérkezett vélemények alapján nem tapasztalható káros hatás. Nem javasoljuk olyan férfiak számára, aki allergiás a virágporra vagy bármilyen méhészeti termékre, mivel a készítmény tartalmaz méhpempőt. Bármilyen váratlan nem kívánt érzet lép fel a kapszula használata során kérjük azonnal keresse fel orvosát. Más gyógyszer egyidejű szedésével kapcsolatosan minden esetben előbb kezelőorvosa javaslatát kell kikérni.


 


 





Alkalmazása:1 db tabletta bő folyadékkal szájon keresztül lenyelve, a tervezett aktus előtt körülbelül egy órával. Lehetőség szerint csökkentse alkohol fogyasztásának mennyiségét és használat előtt és után kerülje a zsírosabb ételeket, mivel ezek a tényezők befolyásolhatják a termék eredményességét. 24 órán belül ne vegyen be 2 darabnál több kapszulát! Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl!


 


 





Figyelmeztetés:Az Ejacontrol étrend-kiegészítő nem minősül gyógyszernek. Nem gyógyít vagy előz meg betegségeket. A változatos, sokszínű étrendet nem helyettesíti. A készítmény leírása nem kijelenti, csak javasolja a korai magömlés problémájának javítását.


 


Nem javasolt olyan férfiak számára, akiknél fennáll az allergia kockázata méhészeti termékekre, illetve vesebetegséggel küzdenek. Nem ajánljuk magas vagy alacsony vérnyomásnál, illetve szív és érrendszeri betegséggel rendelkezőknek. A készítmény használata előtt érdemes kezelőorvosa javaslatát kikérni.


 


A doktortaurus.hu oldalon szereplő cikkek, leírások, ajánlások nem képviselnek orvosi javallatokat, vizsgálatokat. Más gyógyszer készítmény egyidejű bevételével kapcsolatosan kérdezze orvosa tanácsát.


 


18 év alatt nem javasolt a tabletta alkalmazása.


 


Gyermekek elől elzárva tároljuk!


 


Hőtől, fénytől védett, száraz helyen tartandó!


 


Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett ideig.








 


 


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "EJACONTROL - 4 DB" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem