Betöltés...

Vibrátor elektroszexhez Explosion of Pleasure (19,5 cm)

Ár: 12.610 Ft

A különleges formájú, kisebb átmérőjű Explosion of Pleasure vibrátor örömet szerez a G-pont stimuláció szerelmeseinek, akik elektromos töltéssel szeretnék megfűszerezni a maszturbációt vagy a partnerükkel közös pillanatokat. Ez a megfizethető modell az elektroszexhez készült vibrátorok kategóriájában a középmezőnyhöz tartozik. Ezért ideális azoknak a hölgyeknek, akiknek még nincs gyűjteményükben elektrostimulációs funkcióval rendelkező segédeszköz, és nem tudják, mire számíthatnak az elektroimpulzusok stimulálásától. Az elektrostimuláció intenzívebb, mint a klasszikus vibráció, ezért még a csökkent hüvelyérzékenységű nők is a vibrátorhoz nyúlhatnak. A gyógytornászok elektroterápiát is javasolnak hátfájás csillapítására, fájdalmas menstruáció idején, valamint a medencefenék izomzatának erősítésére.

A szélesebb nyéllel rendelkező és jelentősen ívelt, enyhén lapított hegyű vibrátor precízen célozza a G-pontot és annak teljes környezetét. Úgy találtuk, hogy a pufók hegy alatti kúpos rész kissé rugózik. Ezért a nők kényelmesen futtathatják a vibrátort fel és le a G-ponton, miközben annyi nyomást gyakorolnak, amennyire szükségük van. Az Explosion of Pleasure modell alakjával egy ívelt mutatóujjat idéz. Ezért remek választás azoknak a hölgyeknek, akik a squirtingről, vagyis a női ejakulációról álmodoznak, amit a nők elsősorban a célzott G-pont masszázsával érhetnek el.

Az orvosi szilikont elsősorban bársonyos puhasága és hipoallergén tulajdonságai miatt fogja kedvelni. Ez az anyag nem okoz allergiás reakciókat, ezért gyakran találkozik vele az egészségügyi szektorban. A szilikon gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére, és egy csepp síkosító géllel úgy csúszik a hüvelybe, mint kés a vajba.

Az elektromos tölteteket ezüst fémlemezek továbbítják, amelyek érzékien ragyognak, mint egy tükör. A vibrátor 5 intenzitású elektrostimulációt kínál, amely az erős rezgéssel és a 7 rezgésmóddal együtt felejthetetlen orgazmusokat biztosít. Az első elektrostimulációs programot gyengéd bizsergéshez és izgalmas zsibogáshoz hasonlítanánk. A vibrációs módok bekapcsolása után az elektromosság ereje, különösen a legalacsonyabb szinten, kissé a háttérbe szorul. Az erősebb intenzitású töltések bekapcsolása után a nők erős szorítást fognak érezni, és azt, hogy hüvelyi izmaik maguktól összehúzódnak és ellazulnak. Fokozatosan haladtunk az elektromos pulzusok erősebb fokáig, és egy idő után nedves orgazmusokat éltünk át a vibrátorral. Az elektromos töltéseket a kísérő vibráció nélkül éreztük a legintenzívebben.

A vibrátor közepesen vízálló felülettel rendelkezik, így játszadozás után folyó víz alatt öblítheti le. Tisztítás előtt azonban győződjön meg arról, hogy a segédeszköz ki van kapcsolva. Ha véletlenül bekapcsolná az elektromos impulzus funkciót, fájdalmas áramütést kapna. Ugyanígy ne felejtse el kikapcsolni az elektromosségot minden alkalommal mielőtt eltávolítja a vibrátort a hüvelyből.

Nagyra értékeljük a játék csendes működését is, aminek köszönhetően nem ébreszti fel álmukból a gyerekeket vagy a szomszédokat. A vibrátor további előnyei közé tartozik a modern és gyors töltési mód USB-kábelen keresztül.

FIGYELMEZTETÉS
A szívritmus-szabályozóval vagy súlyos szívproblémákkal küzdőknek el kell felejteniük az elektroszexet. Az elektromos impulzusok károsíthatják a pacemakert és egészségügyi problémákat okozhatnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrátor elektroszexhez Explosion of Pleasure (19,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem