Betöltés...

Cseppek nagyobb spermamennyiséghez Explosion (30 ml)

Ár: 4.980 Ft

Az Explosion nagyobb spermatérfogatú cseppjei nem csak egy újabb adalékanyag a piacon, hanem az Ön társa azokban az időkben, amikor igazán nagy benyomást akar kelteni. Köztudott, hogy számos környezeti tényező negatívan befolyásolhatja a szexualitást és a libidót, de az Explosion terméke szilárdan és megbízhatóan támogatja Önt. Ezek a cseppek rendszeres használatra alkalmasak a hosszan tartó hatás és az ejakulátum mennyiségének növelése érdekében, azonban közvetlenül szex előtt is használhatóak az azonnali libidófokozás érdekében. Legyen Ön az, aki nem ismeri a "kevesebb" szót a szerelem terén, és akinek partnere csodálattal teszi fel a kérdést: "Hogy lehetséges ez?"

A cseppekben található hatóanyagok célja az ondótermelés optimalizálása és általános minőségének javítása. Többek között l-arginint és a férfi reproduktív egészségre gyakorolt pozitív hatásairól ismert természetes kivonatok kiegyensúlyozott keverékét tartalmazzák. A kívánt eredmények elérése érdekében célszerű ezeket a cseppeket rendszeresen, hosszabb időn keresztül szedni. Szükség szerint naponta 1-2 alkalommal 30 cseppet vegyen be.

Ne feledje azonban, hogy az Explosion ondómennyiség cseppek étrend-kiegészítők, és hatásuk minden egyes úriembert egyénileg befolyásolhat. Általában a többnapos szexuális böjt után az ejakulátum mennyisége kb. 2-6 ml. Az ondó térfogatát befolyásolhatja a diéta, a kávé- vagy alkoholfogyasztás, és az, hogy a férfi dohányzik-e. Azonban minden férfi eredeti, így az étrendre és az életmódra adott reakció mindenkit másképp érint. Az ejakulátum mennyiségének növelése egyes férfiak számára számos okból fontos lehet, többek között a szexuális élmény és a termékenység javítása miatt. Ennek elérésére számos módszer létezik, de meg kell jegyezni, hogy e módszerek hatékonysága változó lehet, és többek között az egyén egészségi állapotától függ.

Tippek az ondómennyiség növelésére:


Hidratálás: igyon sok vizet, hogy a szervezet jól hidratált maradjon. A folyadékhiány csökkentheti az ejakulátum mennyiségét.
Egészséges étrend: A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, kiegyensúlyozott étrend fogyasztása elősegítheti az egészséges reproduktív funkciókat. Különösen fontos a C- és E-vitamin, a cink és a szelén.
Egészséges életmód: Kerülje a dohányzást és a túlzott alkoholfogyasztást. A rendszeres testmozgás szintén hozzájárulhat az általános egészségi állapot javításához.
Táplálékkiegészítők: Egyes táplálékkiegészítők elősegíthetik a reproduktív egészséget és növelhetik az ejakulációt. Bármilyen táplálékkiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával.
Önmegtartóztatás: Az ejakulációk közötti idő hossza is befolyásolhatja az ejakulátum mennyiségét. Ha hosszabb ideig tartózkodik az ejakulációtól, az ejakulátum mennyisége növekedhet.
Kegel-gyakorlatok: A Kegel-gyakorlatok nem csak a nőknek szólnak. A férfiak is gyakorolhatják őket a medencefenék erősítése érdekében, ami hatással lehet az ejakulátumra.
Stresszcsökkentés: A krónikus stressz negatív hatással lehet a reproduktív egészségre. Próbálja meg kezelni a stresszes helyzeteket relaxációs technikákkal, például jógával vagy meditációval.


Jogi nyilatkozat:
Explosion Higher Semen Volume Drops étrend-kiegészítő. Ne használja őket a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód helyettesítésére. Gyermekek és háziállatok elől elzárva tartandó.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Cseppek nagyobb spermamennyiséghez Explosion (30 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem