Betöltés...

Vibrációs kétoldalas dildó Orgasmic Double Do (45 cm) + ajándék Síkosító gél Natural 15 ml

Ár: 61.105 Ft

A nem reális formájú, megfordítható vibráló vibrációs dildót a leszbikusok és a játékos heteroszexuális párok egyaránt értékelni fogják. Próbáld ki pánt nélküli strap-onként használni . Egyszerűen dugd be az egyik végét partnered vaginájába, majd a másik végével dörzsöld partnered fenekét.
A rugalmas szilikon kialakítás a dupla behatolás szerelmeseinek tetszeni fog, mert a kétoldalas végződésnek köszönhetően U alakúra hajlíthatod a dildót, és a vaginát és a végbélnyílást is kitöltheted vele.



Az egyik vége kissé keskenyebb, míg a másik szélesebb. Ezért felváltva használhatod a kisebb és nagyobb töltelékeket, vagy a nagyobb dildóval töltheted meg a hüvelyedet, míg a kisebb a fenekedbe csúszik.
Az Orgasmic Double Do dildó puha és kellemes tapintású szilikonból készült, amely kiemelkedik hipoallergén tulajdonságaival és nem porózus felületével, ami megkönnyíti a tisztítását.



Az eszköz 9 vibrációs és 9 stimulációs programmal rendelkezik, amelyek egyszerre vagy külön-külön is bekapcsolhatók.
A játék vízálló, és a mágneses USB-kábellel tölthető, amely a csomagban található.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.12
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs kétoldalas dildó Orgasmic Double Do (45 cm) + ajándék Síkosító gél Natural 15 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem