Betöltés...

Monster dildó Leviathan (23,5 cm)

Ár: 19.375 Ft

Szörny vibrátor Leviathan terméket nehéz kihagyni. Erőteljesnek és titokzatosnak tűnik. Strapabíró PVC teste az enyhén ívelt hegyével együtt mesteri precizitással támadja meg a G-pontot, elrontva azt bemélyedéseivel . XL-es mérete elsősorban a maximális feltöltődés szerelmeseit és az intenzív masszázs kedvelőit hozza el orgazmusra. A vibrátor széles talpa alá rejtett, nem feltűnő tapadókorong tökéletesen tapad bármilyen sima felületre.

A különféle színű és formájú szörny vibrátorokkal minden nem mindennapi fantáziát megvalósíthatsz. Nem számít, hogy van-e gyengesége a hentai, a csápok, az idegenek vagy a túlvilági szörnyek iránt. Csak annyit kell tennie, hogy a megfelelő hangulatot hozza egy szexi jelmez, film vagy zene segítségével, és élvezze a felejthetetlen utazást az orgazmus univerzumban. Mert ha szexről van szó, mindannyian egyformák vagyunk. Kék, zöld, pikkelyes vagy díszes – mindannyian a legmerészebb álmainkat akarjuk kielégíteni.

A kiváló minőségű PVC anyagból készült vibrátor felpörgeti a képzelet vizét, és felébreszti a szex iránti vágyat egy tengeri szörnyeteggel , a mitikus és erőteljes Leviatán formájában. Rugalmas és puha kialakításával a játék alkalmas a hüvely és a fenék stimulálására. Nagyra értékeljük a hegy enyhe hajlítását, mellyel célzottan masszírozod a G-pontot , emellett a hegyes makk is megkönnyíti a készülék behelyezését, felhelyezését, aminek köszönhetően az asztalra vagy a kádra rögzíthető a tapadókoronghoz.

A fő prim a szörny vibrátornál Leviathan jellegzetes bordázattal rendelkezik, amely minden alkalommal kissé megnöveli a modul átmérőjét. Lassú toláskor élvezheti a legjobban a reccsenést. Csak közben fogod átélni azt az intenzív gyönyört, ahogy a hüvely vagy a végbélnyílás minden borda után visszazárul, így kinyílik és lenyelhetik a következő bordát.

A vízálló eszköz a hüvely minden rését vagy fenekét felderíti, még a víz felszíne alatt is. Hagyd hát, hogy elragadja magát a fantázia hullámain, és valósítsa meg izgalmas álmát egy tengeri szörnyről, amely magával ránt az élvezet mélyére.

Bár az átlagon felüli méretek a vibrátor fő fénypontja Leviathan, ezért nem ajánljuk kezdőknek. Egy ilyen XL-es játék csak a tapasztalt ínyenceknek való, vagy azoknak, akiknek már van otthon valamivel kisebb kütyük, és egy kicsit tovább szeretnék feszegetni az élvezetek határait.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Monster dildó Leviathan (23,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem