Betöltés...

Női parfüm feromonokkal Night Seduction (50 ml)

Ár: 11.505 Ft

Ez az illat a modern nők számára készült , akik olyan izgalmas kalandokat keresnek, amelyek a legbelsőbb vágyaikra válaszolnak.
A Night Seduction női feromon parfüm 50 ml-es kiszerelésben sokáig tart, hiszen bőrre fújva akár 8 órán át is illatozik.
Az izgalom hordozóinak nevezettferomonok a csábítás titkos fegyverei. Ezek az emberek számára természetes vegyi anyagok, amelyeket mindannyiunk verejtékmirigyei választanak ki. Nem az orrunkon keresztül érezzük őket, hanem az úgynevezett Jacobson-szervünkön keresztül. És amikor ez a szerv megérzi a feromonok szagát, olyan jelet küld az agyba, amely stimulálja az örömközpontot.



Fej: körte, narancsvirág, rózsaszín bors
Szív: jázmin, kávé
Alap: vanília, pacsuli, cédrus



A parfüm kompozícióját a zene ihlette, és az édes kávé illatára épül. A vágy misztériumát, az érzékiséget és az élethez való nyitott hozzáállást tükrözi.
A jázmin afrodiziákus hatású, nyugtató és magával ragadó illat. Az egyik legdrágább, legegzotikusabb és legfontosabb esszencia a parfümök világában. Ezért található meg leggyakrabban a drága természetes parfümökben.
A körte lédús és friss illatát gyakran vidám és játékos illatként írják le, amely felébreszti a jó kedvünket.
Anarancsvirág erősebb, mélyebb és édesebb virágillatot kölcsönöz az illatnak, és gyakran a jázminra emlékezteti az embereket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Női parfüm feromonokkal Night Seduction (50 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem