Betöltés...

Lovely Delight vibrációs pillangó, lila

Ár: 14.600 Ft

Elefántcsordánk érdeklődő exhibicionisták, akik szívesen kipróbálják a távirányítós játékokat. Főleg, ha magaddal viheted őket sétálni, és átélheted velük az orgazmust akár a boltok polcai között is. Ezért teszteltük a Lovely Delight vibráló pillangót modern mobilalkalmazásával együtt, mellyel otthon, az autóban és a természetbe tett kirándulások során is sok mókát élhet át.

Azok a kiegészítők, amelyeket maszturbálás közben nem kell kézben tartani , kellemesebbé teszik a szólójáték élményét. Ezért szeretjük a vibráló pillangó okos rögzítését csipkebugyi segítségével. Így a hölgyek úgy mehetnek vásárolni vagy randevúzni, hogy a szoknyájuk alatt egy vibráló titok van.

A készülék hüvelyi kiemelkedése meg van hajlítva. Ennek köszönhetően jól jönnek azok a nők, akik szeretik a hüvelystimulációt és a G-pont stimulációt.

A játék kiváló minőségű szilikon anyagból készült, amely nem porózus és hipoallergén tulajdonságaival fogja elkápráztatni.

Az erős rezgések egészen a pillangó szárnyáig terjednek, így a szerszám nemcsak a hüvelyt, hanem a csiklót is tökéletesen stimulálja. Ezt különösen azok a forró sárkányok fogják értékelni, akiknek már van tapasztalatuk a vibrációs segédeszközök terén.

A mobilalkalmazásban 10 db vibrációs program alapkínálatát bővítheted saját ritmusoddal, melyeket játékosan állíthatsz össze akár görbe rajzolásával, akár a mobil kézben rázásával, vagy úgy szórakozhatsz, hogy a pillangót a a lejátszott zene ritmusa vagy az Ön hangja.

A vibrációs csokornyakkendő Lovely Delight vízálló kezelést kapott a gyártótól. Ezért akár a pezsgőfürdőben is használhatod.

Tesztelőink dicsérik a halk vibráló motort , aminek köszönhetően élvezték a paprikás pillanatokat a játékkal az öltözőben, vagy amikor barátokat látogattak meg.

A praktikus USB töltéssel akár útközben is néhány óra alatt újratöltheted a játékot.

A Realov nevű , intuitív mobilalkalmazás észrevétlen távirányítóként szolgál. Manapság mindenkinek telefon van a kezében, így senki sem fog meggyanúsítani jogsértéssel. Az alkalmazás telepítéséhez be kell olvasnia a dobozon található QR-kódot . Tudjuk, hogy egyes telefonok nem rendelkeznek QR-kód olvasóval, ezért először le kell tölteni a Google Play-ről vagy az AppStore-ról, illetve közvetlenül a gyártó weboldaláról is letöltheti az alkalmazást. De ebben az esetben engedélyeznie kell a harmadik (ismeretlen) felektől vagy forrásokból származó alkalmazások letöltését a telefon beállításaiban. A telepítés után blokkolja újra ezt az opciót a mobilbeállításokban.

A mobilalkalmazás legnagyobb jellemzője az alkalmazás úgynevezett távoli elérése . Ez azt jelenti, hogy amikor regisztrál az alkalmazásra, megoszthatja azt egy másik mobileszközzel (pl. partnere telefonjával). Az alkalmazásban való regisztrációt követően a beállításaiban adja meg az egyedi kódot, amelyet a doboz oldalán találhat a CODE NO: ...

Sajnos azt tapasztaltuk, hogy az innovatív alkalmazás nem működik minden telefonon . Ellenőriztük, hogy az alkalmazás működik-e Android 7, 8, 9 és 10 operációs rendszert futtató mobiltelefonokon. Néha nem akar elindulni a rendszer alacsonyabb verzióiban.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Lovely Delight vibrációs pillangó, lila" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem