Betöltés...

Bugyivibrátor Sugar Pop Chantilly távirányítóval

Ár: 27.865 Ft

A Sugar Pop Chantilly bugyivibrátor szép méretű, amely szépen illeszkedik az alsóneműbe . Az egyik végén van egy kiemelkedés, a másik végén pedig egy kör található, amelynek közepén egy nagyon kis kiemelkedés van. Ennek köszönhetően a kütyü szépen követi a női öl vonalait, és pontosan ott stimulál, ahol kell.
A játékszert mágnessel rögzítik a bugyihoz, de mini vibrátorként is használhatod. Kísérletezzen és kényeztesse mellbimbóit vagy péniszét rezgésekkel.
A hölgyek a bugyivibrátor viselésével élvezetesebbé tehetik az unalmas házimunkát, az edzést vagy a sétát. Még a bevásárlás is izgalmas előjátékká válik ennek az erotikus szerkentyűnek köszönhetően.



AKellemes rezgéseket a kezdők és azok a nők fogják értékelni, akiknek már van otthon néhány vibráló eszközük. A segédeszközök hangereje az arany középútba tartozik. Színházba nem vinnénk, de a nagyvárosi nyüzsgésben elvész a zümmögő dorombolása.
A távirányító egyetlen CR2032-es gombelemmel működik, amelyet a gyártó a távirányító belsejében küld.
A 10 rezgési programból álló menüből minden nő kiválaszthatja kedvenc üzemmódját, amely mindig a csúcsra juttatja.



A Sugar Pop Chantilly vibrátor puha szilikonból készült, amelyet gyakran használnak az orvosi vagy kozmetikai iparban, mivel hipoallergén és nem porózus tulajdonságokkal rendelkezik.
Vízálló kialakítású, és egy mágneses USB-kábelen keresztül tölthető, amelyet a csomagolásban talál.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bugyivibrátor Sugar Pop Chantilly távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem