Betöltés...

Készlet nőnek + ajándékcsomagolás

Ár: 40.885 Ft

A nyomásszerszám Adore Play With Me II a piacon kapható egyik legerősebb nyomásstimulátor, amely az intenzív klitoriszstimulációt kedvelő hölgyeknek megadja a kívánt orgazmust. Ugyanakkor a nyomáshullámok legalacsonyabb szintjén még az érzékeny nők csiklóját is kényezteti . A nyomáshullámokat a fúvókában lévő blanka hozza létre. Ez rezeg, amikor a játék beindul, és a lüktetése ezután hatékonyan, de gyengéden átkerül a csiklóra vagy a mellbimbókra anélkül, hogy közvetlenül megérintené azokat. A nyomásjáték ezért nem zsibbasztja el a csiklót. Ez a teljesen szilikonból készült modell 7 nyomáshullám intenzitással, mágneses USB töltéssel és vízálló kialakítással rendelkezik . Ha a kádban szeretnél lazítani, akkor az Adore Play With Me II nyomóeszköz nagyszerű társad lesz a vizes játékhoz.
A masszázsfejjel MiniWand Silicone Power reggel, délután és este is átadhatja magát a pihentető élvezeteknek. Kompakt méretének köszönhetően elfér a hátizsákodban, és nem lesz útban szex közben. Intenzív rezgése simogatja a mellbimbókat, a combokat, a csiklót, a péniszt és a heréket vagy a fájó végbélnyílást . 7 rezgési programmal és USB töltéssel rendelkezik. Vízálló kialakításának köszönhetően egyszerűen mosd el szappannal és vízzel.



Venus Balls Feel Silicone II romantikus kialakítású szívekkel, lágyabb szilikonnal rendelkezik a jobb behelyezés érdekében, és nincsenek látható ízületek. Az oldalsó kör alakú barázdáknak köszönhetően nem csúsznak ki könnyen, ezért jól tartanak a hüvelyben. Módosított alakjuk és méretük hozzájárul a rezgések erősebb továbbításához és az intenzívebb vérkeringéshez. Az Adore Play With Me II-hez hasonlóan a Feel Silicone II és az Adore Play With Me II is elnyerte a Nemzeti Egészségügyi Intézet ATEST minősítését, amely tanúsítja biztonságosságukat.
A piros doboz tartalmazza a klitoriszkrémet is: Lotus Blossom kompakt 10 ml-es kiszerelésben. A Lotus Blossom Coconut Clitoral Balm melegítő hatásával a maszturbációt, az előjátékot és a szexet finom élménnyé varázsolja, amely lerövidíti az orgazmushoz vezető utat az erősebb hidratálásra és intenzívebb orgazmusra vágyó nők számára. A termék kifejezetten orális szexhez is készült, és izgalomba hozza a férfiakat, akik szeretnék visszahozni a vágyat és a kéjvágyat a hálószobába, és élvezni a finoman nyögő partnert.



Síkosító gél Sexy Elephant Intim+ egy speciálisan az egészséges szexuális élethez kifejlesztett síkosító gél, amely a jó higiéniai szokásokkal együtt segít fenntartani az intim testrészek természetes mikrobiális egyensúlyát. Antiszeptikus teafaolajjal és áfonyakivonattal dúsított természetes formulája ápolja a hüvelyt és a húgyutakat. A hatékony aloe vera kivonatok a hialuronsavval és a szkvalánnal együtt intenzíven hidratálják az intim területet. A síkosítót ezért leginkább a húgyúti fertőzésekre hajlamos személyek vagy a gyakori nőgyógyászati problémákkal küzdő nők értékelik. A parabének, szintetikus tartósítószerek és szilikonok nélküli gyengéd formulát az allergiások és az érzékeny bőrűek is értékelni fogják. A vízbázisnak köszönhetően a síkosítót erotikus segédeszközökkel és óvszerekkel is kombinálhatja . Játék közben értékelni fogja a praktikus pumpával és kupakkal ellátott, modern, 100 ml-es, légmentes flakont is, mert nem juthat bele levegő vagy baktériumok.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Készlet nőnek + ajándékcsomagolás" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem