Betöltés...

Készlet férfinak + ajándékcsomagolás

Ár: 36.740 Ft

A vibráló páros maszturbátor Stag–Beetle a partner segítőjeként, péniszstimulációs gyűrűként, valamint a csikló és a mellbimbók vibrátoraként működik. A pénisz és az érzékeny makk célzott masszírozása mellett a játékszer az orális szex felélénkítésére is kiválóan alkalmas. Kitüremkedései vibráló gyűrűként is remekül működnek, amely szex közben egyszerre stimulálja a péniszt és a csiklót. Ezért mindkét partner élvezni fogja. A játék erős rezgésekkel rendelkezik 10 rezgési programban, vízálló kialakítású és USB-kábelen keresztül újratölthető.
A masszázsfejjel MiniWand Silicone Power reggel, délután és este is élvezheti a pihentető élvezetet. Kompakt méreteinek köszönhetően elfér a hátizsákjában, és nem lesz útban szex közben sem. Intenzív rezgése simogatja a mellbimbókat, a combokat, a csiklót, a péniszt és a heréket vagy a fájó végbélnyílást. 7 rezgési programmal és USB töltéssel rendelkezik. Vízálló kialakításának köszönhetően egyszerűen mosd el szappannal és vízzel.



A kiváló minőségű szilikonból készült erekciós gyűrűk Elephant Rings jobbak, mint a kínálatunkban található többi modell, és vákuumszivattyúval is használhatja őket, amelyet vékony gyűrűkkel is felhelyezhet a péniszre. Próbálja ki, hogy szex közben mindet a péniszre helyezi, vagy a jobb fojtás érdekében tekerjen egyet kétszer köréjük. Amikor a férfiak a herék mögé húzzák fel a gyűrűt, szilárdabb erekciót és közvetett irritációt kapnak a gáton.
A meleg síkosító gél Sexy Elephant körbejárja az intim területeket, és finoman felmelegíti azokat . Az erogén zónák későbbi stimulálása így intenzívebb lesz. Az aloe verát, hialuronsavat és szkvalánt tartalmazó egyedülállóan gyengéd formulának köszönhetően a gél nagyszerű kenést és hidratálást biztosít. A fahéjolaj biztosítja a vérkeringést, erősíti a libidót és fokozza az izgalmat. A praktikus 100 ml-es légmentes csomagolás sokáig kitart, és a hátizsákodba is elfér. A vízbázisú formulának köszönhetően a síkosító gélt óvszerrel és erotikus segédeszközökkel is használhatod.



Sexy Elephant Private Hero - MEN-TIM Deo Cream egy speciálisan kifejlesztett intim dezodor, amely akár 12 órán keresztül kellemesen szárazon tartja a férfiak szeméremtestét. Az intim területeket is frissen, illatosan és vonzóan tartja. A nagy, 100 ml-es kiszerelés kb. 50 használatra elegendő, és a praktikus pumpával és kupakkal ellátott modern, légmentes csomagolásnak köszönhetően sem levegő, sem baktériumok nem jutnak a flakonba. A krém nem buborékosodik, és segít intenzíven hidratálni az intim területek bőrét az aloe verának és a szkvalánnak köszönhetően.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Készlet férfinak + ajándékcsomagolás" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem