Betöltés...

Womanizer Duo 2 nyomásvibrátor, fekete

Ár: 77.015 Ft

Hosszú idő után felfedeztünk az erotikus segédeszközök piacán egy kiváló minőségű és anatómiailag tökéletesen formázott kettős vibrátort Womanizer Duo 2, amellyel egy nő finom kettős stimulációt fog tapasztalni. A csikló egyidejű stimulálása a G-pont erős rezgésekkel történő masszírozásával együtt intenzív élvezetet nyújt a hölgyeknek az ingerlésből és magából az orgazmusból. Az összesen 14 nyomáshullám-intenzitás és 10 rezgési program a vibrátort kézreálló kalauzzá teszi a gyönyörhöz vezető úton. Ezért a Womanizer Duo alkalmas az igényes kezdők számára, akik fokozatosan dolgozzák fel magukat a féktelen sárkánylányokig. A kettős nyomású vibrátor Adore G Vibe II jobb anatómiai V alakú, rugalmasabb , így a játékszer minden helyzetben alkalmazkodik a női test ívéhez. A nagyobb szájrésznek köszönhetően az Adore G Vibe II átöleli a teljes csiklót , így a nyomáshullámok egészen a gyökerekig hatolnak. És ez nem túl gyakran fordul elő a nyomóeszközökkel. Emellett könnyen kezelhető, és remek áron kapható. A kínálatunkban szereplő kettős modellek közül ez a legmegfelelőbb a kezdők számára, akik ki szeretnék próbálni a kettős stimulációt, és nem biztosak benne, hogy mit hoz egy újfajta stimuláció.

A Womanizer Duo 2 vibrátor feltűnő kialakítása finom anatómiai formán alapul, amely követi a női vonalat, és ezért tökéletesen illeszkedik a csiklóhoz és a G-ponthoz.

Az innovatív Afterglow funkció, amelyet úgy terveztek , hogy egészen a végéig ellazítson, még több örömet nyújt a nőknek a maszturbációból. Az intelligens Pleasure Air technológiának köszönhetően pedig a fúvókában lévő nyomáshullámok csak akkor lépnek működésbe, amikor érintkeznek a bőrrel . Az intenzív rezgésekkel kombinálva a Womanizer Duo 2 még a legnagyobb vadembereket is megszelídíti.

A kiváló minőségű szilikon anyag olyan puha érzés, mint egy selyemsál. Ezen kívül értékelni fogja a nem porózus és hipoallergén tulajdonságait is, amelyek miatt orvosi és kozmetikai alkalmazásokban is használják.

Az összesen 14 nyomás- és 10 rezgésprogram órákon át szórakoztatja Önt. Szeretni fogsz visszatérni a készülékhez és új stimulációs kombinációkat felfedezni. Ráadásul tesztelőink magukkal viszik az eszközt a fürdőszobába. Vízálló kialakításának köszönhetően a kádba is beugorhatsz vele.

A vibrátorCsendes kialakítását mindazok értékelni fogják, akiknél fennáll a veszélye annak, hogy a gyönyör pillanatában észlelik őket. Még ha kopogtat is az iroda ajtaján, a váratlan látogatóknak fogalma sem lesz arról, hogy mit keres ott.

Az egyszerű és gyors Click 'n' Charge töltés időt, környezetet és pénztárcát takarít meg. Ezért rejtsen el egy adag elemet a faliórájában.

Egy egytől tízig terjedő képzeletbeli skálán egy pontot vonunk le a Womanizer Duótól a vibrátor be-/kikapcsoló gombjának logikátlan elhelyezése miatt, amelyet a vibrátor hátulján, a mágneses USB-csatlakozók alatt talál.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Womanizer Duo 2 nyomásvibrátor, fekete" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem