Betöltés...

Zsák a kezek megkötözéséhez Lace-up Full Sleeve Arm Restraint

Ár: 24.300 Ft

A Lace-up Full Sleeve ArmRestraint fokozza a pozíciót egy D/s kapcsolatban, és a speciális és extrém segédeszközök közé tartozik. Ezért különösen alkalmas a BDSM gyakorlatok edzett rajongói számára.
Megállapítottuk, hogy a változtatható fűzés lehetővé teszi a feszítés korrigálását még azok számára is, akik nem tudják szorosan összekulcsolni a kezüket a hátuk mögött.



A táskához állítható vállpántok csatlakoznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a készüléket az egyéni testarányokhoz igazítsa.
A táska végén lévő fémgyűrűhöz lábbilincset rögzíthet, vagy kötelet fűzhet át rajta, hogy partnere egész testét mozgásképtelenné tegye a megkötözés során.



A szerszám érdes tapintású bőrből készült, amely erős és nem csúszik le a karokról.
Bár a táska állítható fűzővel és reteszelhető vállpántokkal rendelkezik, sajnos előfordulhat, hogy különösen a rövidebb karúaknak nem fog passzolni. Ezt az apró hiányosságot azonban megoldhatja, ha lyukakat helyez el a vállpántokon, hogy jobban a testhez húzza a táskát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Zsák a kezek megkötözéséhez Lace-up Full Sleeve Arm Restraint" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem