Betöltés...

Szilikon erekciós gyűrű Prismatic - folyékony szilikon

Ár: 3.900 Ft

A Prismatic erekciós gyűrű gyémánt élekkel lenyűgözi eredeti kialakításával, amely egyben gyakorlatias is.
Az éleknek köszönhetően a gyűrű kényelmesen átgördül fel- és levételkor . Ezért nem csípi a bőrt és nem tépi a szőrszálakat.



A pénisz tövéhez fűzve a gyűrű okosan korlátozza a véráramlást, és így az erekciót feszesebbé teszi. A pénisz a felhelyezés után vastagabbnak, feszesebbnek tűnik, és az érzékenysége is megnő.
A folyékony szilikonból készült erekciós gyűrű tökéletesen sima felületű, és nagyfokú rugalmasságával is lenyűgözi Önt, amelynek köszönhetően szilárdan megszorítja a férfi dicsőségét.



Az egyrészes kialakításnak köszönhetően a Prismatic erekciós gyűrű vízálló. Ezért a zuhany alatt is élvezheti vele a romantikus gyors menetet.


MEGJEGYZÉS: Ne feledje, hogy az erekciós gyűrűket nem szabad 15 percnél tovább használni. Kiválasztásukkor ügyeljen a megfelelő méret kiválasztására. Az erekciós gyűrűnek csípnie kell a péniszt, de nem szabad fájdalmat okoznia. Ismételt használat esetén tartson elég hosszú szünetet az egyes alkalmazások között, hogy a pénisz elegendő vérkeringést kapjon. Javasoljuk, hogy felhelyezés előtt kenje be az erekciós gyűrűket.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon erekciós gyűrű Prismatic - folyékony szilikon" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem