Betöltés...

Boundless vákuum pumpa csiklóra és mellbimbókra

Ár: 14.020 Ft

Amit szeretni fogsz a Boundless kézi vákuumszivattyúval kapcsolatban, az az egyszerű működés és az erős, megbízható vákuum, amely intenzíven feltölti a mellbimbóidat vagy a csiklót. A vákuumnak köszönhetően az ingerelt területek akár több órán keresztül is megnagyobbodnak , így felejthetetlen vizuális élményben lehet része.
A véresebb mellbimbók és a csikló érzékenyebb minden érintésre, így a hölgyek erősebb klitorisz- vagy mellbimbóorgazmust fognak átélni.
A praktikus nyomó dugattyúval ellátott pumpa kényelmesen kezelhető maszturbáláshoz és előjátékhoz, a csomagban pedig 3 méretben találsz tartós ABS műanyagból készült tartozékokat . A csészék csavaros rendszerrel könnyen rögzíthetők vagy leválaszthatók a csőre.



A tömítő szilikon mandzsetták kényelmesen tapadnak a bőrhöz, és megakadályozzák a bőr kopását és a vákuumszivárgást. A mandzsetták eltávolíthatók a rögzítésekről, és kényelmesen, folyó víz alatt moshatók.
A fogantyún találhatóNyomásszelep simán engedi ki a felesleges vákuumot a szivattyúból.
Ha pedig túlzásba viszi az erős vákuumot, a nők bőre felhorzsolódik. Így még a BDSM-játékok rajongói is jól fognak szórakozni.



Az eszköz vízálló kivitelű, így játék után könnyen tisztán tarthatja higiénikusan.
A vákuumszivattyút is használhatja a csészézéshez, mivel a vákuum beindíthatja a nyirokrendszert. A masszírozás előtt javasoljuk, hogy a masszírozott testrészt először kenje be vízbázisú síkosítóval.
Ne használja a vákuumszivattyút a mellbimbókon és a csiklóján 20-30 percnél tovább.
.


 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Boundless vákuum pumpa csiklóra és mellbimbókra" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem