Betöltés...

Fleshlight Girls Kazumi Kumzumi vagina (25 cm)

Ár: 26.580 Ft

A híres filippínó pornószínésznő és influencer Kazumi élvezi a szexuális orgiákat, és minden férfit az ujja köré csavar a buja testével és igéző tekintetével. Valódi Fleshlight Girls Kazumi Kumzumi vagina castingját egyetlen elszánt rajongó sem hagyhatja ki, aki lélegzetvisszafojtva nézi kiváló erotikus videóit.
A maszturbátor hüvelye puha tapintású és szabadalmaztatott Superskin anyagból készült, amely hasonlít az emberi bőrre. A hüvely nagyszerű hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, és a férfiaknak minden egyes lökéssel a valódi szex érzését nyújtja egy nővel.
Afeszes, négyzónás belső szerkezet az egész péniszt masszírozza a makkjától a gyökeréig különböző bemélyedésekkel, kiemelkedésekkel és bordázásokkal.



Az ikonikus, óriási zseblámpa alakú tok kiváló minőségű és tartós ABS műanyagból készült, így akár egy erős kézfogásnak is ellenáll.
A műanyag hüvely alján találhatóforgószeleppel a férfiak játék közben szabályozhatják a hüvelyben lévő vákuumot, és fokozhatják az orgazmus élményét.
A művagina életnagyságban készül, és 24 cm-es használható hosszának köszönhetően még az átlagosnál nagyobb testszőrzettel rendelkező férfiakat is kielégíti.



Az eszköz vízálló kivitelű, így még a vízzel teli zuhany alatt vagy kádban is élvezetesebbé teszi az intim pillanatokat.
Az egyetlen dolog, amit kifogásolunk, az a művagina magasabb ára és igényesebb karbantartása . Úgy gondoljuk azonban, hogy megéri egy kis felárat fizetni a minőségi termékért és az egyedülálló technológiáért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Girls Kazumi Kumzumi vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem