Betöltés...

BDSM Gyertya Hot Wax (20,5 cm)

Ár: 6.615 Ft

A BDSM forró viaszgyertya szexi piros színben a bőrön nagyon éget, és megfűszerezi a titokzatos viasz játéktechnikát. Ebben a gyakorlatban a domináns úriember vagy hölgy forró viasszal ingerli partnere csupasz bőrét a test különböző részein.
Ahogy a neve is mutatja, a Hot Wax gyertya az egyik legforróbb gyertya a kínálatunkban. Ezért játék közben ne csepegtesse a forró viaszt az intim testrészeire.
Ahő intenzitását attól függően szabályozhatja, hogy milyen magasságból viszi fel a viaszt a bőrére.



AzIllatosítatlan gyertya olvadáspontja alacsony, 52 °C, így a viasz hamarabb készen áll a testre való felvitelre.
Tetszik, hogy a viasz gyorsan megköt a bőrön, és könnyen lehúzható . A még kényelmesebb viaszeltávolítás érdekében javasoljuk, hogy játék előtt olajozza be a bőrt.
Értékelni fogja a hosszabb ovális formát is, ami megkönnyíti a gyertya kezelését csepegtetés közben. A gyertyát nem gyúlékony felületre is helyezheti.



A viasz árnyalata nem túl gazdag és jellegzetes, amikor a bőrre kerül.


FIGYELMEZTETÉS
Mindig tartson kéznél egy vizes palackot vagy egy nagyobb ruhadarabot, ha nyílt tűzzel bánik, hogy az esetleges tüzet azonnal elolthassa. Mielőtt először használná a gyertyát, először a kezén vagy alkarján tesztelje a viasz hőmérsékletét. Ne öntsön viaszt partnere arcára, túlzottan szőrös területekre vagy a hajába. Játék közben kerülje az érzékeny nyálkahártyákat.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "BDSM Gyertya Hot Wax (20,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem