Betöltés...

Szilikon dildó tapadókoronggal Mystique Unicorn (21 cm) + ajándék Natural gél 15 ml

Ár: 40.510 Ft

A Mystique Unicorn szilikon dildó szokatlan egyszarvú szarv kialakításban pörgeti meg a képzelet kerekeit, és széles, 6,1 cm-es átmérőjével intenzíven kitölti és nyújtja a tapasztalt ínyencek intim részeit.
A kúpos hegye megkönnyíti a behelyezést, és a hüvelyt vagy a feneket is kényeztetni fogja a spirált idéző, jellegzetes textúra. A játékszer minden mozdulattal stimulálja a G-pontot vagy a prosztatát.



A szilárdabb maggal rendelkező segédeszköz kiváló minőségű orvosi minőségű szilikonból készül, amely gyönyörűen puha tapintású. A szilikon anyag nem okoz allergiás reakciókat, és kenés után gyönyörűen siklik.
A nagy kerek tapadókorongnak köszönhetően a játék bármilyen sima felülethez tapad, így vad csődörként lovagolhatsz rajta.



AVízálló kivitelnek köszönhetően könnyen karbantartható, és a vízi játékok szerelmeseinek is tetszeni fog. A vibrátorral feldobhatja orgazmusát a reggeli zuhanyzás és a pihentető esti fürdőzés közben.
Egyedül arra panaszkodunk egy kicsit, hogy a dildó a széles átmérője és a tapadókorong miatt nem fér bele a strap-onba.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon dildó tapadókoronggal Mystique Unicorn (21 cm) + ajándék Natural gél 15 ml" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem