Betöltés...

Multiple Euphoria automatikus vibrációs pumpa vaginára, csiklóra és mellbimbókra, piros

Ár: 51.470 Ft

Automata vibrációs vákuumszivattyú Multiple Euphoria négy cserélhető rögzítéssel intenzíven vérzi a mellbimbókat, a csiklót és az egész hüvelyt. A tesztelés után ezért a páros előjáték ideális eszközei közé soroltuk. 7 szívó- és 7 vibrációs program képes orgazmushoz juttatni a nőket már mellpumpálás közben vagy a női ölben. A vákuumtartozékokon belüli erős negatív nyomás a pávián ajkának paradicsomos hatását idézi elő . És még a teltebb formájú, vagy nagyobb szeméremajkajú nőknek is , mert a csomagban kisebb-nagyobb vákuumkád is található.

Nem könnyű működő automata vákuumszivattyút találni. Ha a szívás működik, a kád nem elég nagy minden nő számára. Ezért szeretjük ezt a sokoldalú, automatikus vibrációs vákuumpumpa készletet , amely négy cserélhető tartozékot tartalmaz a mellbimbók, a csikló és a teljes hüvely stimulálásához. Kompakt méreteinek és szétszerelt részeinek köszönhetően a játék bármilyen bőröndben elfér. Ezért vigye magával nyaralásra vagy üzleti útra.

A vákuumtartozékok egyszerűen rápattannak a fogantyúra. Felhelyezéskor csak keresse meg az átlátszó nyilat a vákuumcsésze szája közelében, amely a fogantyú száján is található. Ezután irányítsa egymás felé ezt a két nyilat, és nyomja be teljesen a vákuumkádat a fogantyúba. A csészék visszahelyezésekor erővel húzza ki őket a fogantyúból. De soha ne csavarja be vagy ki a tálcákat.

Az átlátszó rögzítéseken keresztül megfigyelheti, hogyan változik az emberi test a negatív nyomás hatására. A puha, rózsaszín mellbimbók kemény halmokból rózsaszínűek lesznek az izgalomtól. A csikló megnagyobbodik, vérzik és kipirosodik, míg a szeméremtest szívása az úgynevezett pávián ajak hatást hozza létre. Ez a szexi látvány elsősorban a kíváncsi partnereket vonzza, akik aztán kitartó ujjaikkal kutatják partnerük duzzadt erogén zónáinak érzékenységét. Ők viszont teljes kortyokat isznak, és maximális intenzitással élvezik az összes érintést, amely könnyen és gyorsan eksztázisba hozza őket. Egyes nők a mellbimbók erős vérellátásának köszönhetően képesek elérni a mellbimbó-orgazmust, miért ne próbálnák ki férfiakkal is? Játssz és fedezd fel egymás testét. Tesztelőink azt találták, hogy ez a vákuumszivattyús modell teljes test köpölyözésre is alkalmas.

Automata vibrációs szivattyún Multiple Euphoria nagyra értékeljük a megbízhatóságát és azt is, hogy milyen hatékonyan tartja fenn a negatív nyomást. Az ergonómikus fogantyúnak köszönhetően jól tart a kézben , és könnyen irányítható mind a nők maszturbáció közben, mind a férfiak számára a közös játékok során.

A játék kiváló minőségű és tartós ABS műanyagból készült, amely erős és mégis könnyű. A selymesen puha szilikonból készült lila tömítések könnyen tapadnak a testhez, és enyhe kenés után is szilárdan a helyükön maradnak. Mielőtt a vákuumszivattyúkkal játszana , azt javasoljuk, hogy borotválja le erogén zónáit. A vákuumlombikot így jobban a testen tartják.

A 7 szívómód mellett tesztelőink 7 vibrációs programmal dicsérik a halk és erős rezgéseket , amelyek kísérik őket a paradicsomba vezető úton. Néhány nő már a vákuumszivattyúval végzett stimuláció során is elérte az orgazmust. A tesztelés során azt is felfedeztük, hogy a negatív nyomás gyors leengedésére szolgáló fehér gombbal a szívás szabályozására is alkalmas. Csak annyit kell tennie, hogy röviden megnyomja a gombot, és ezzel pumpálja és irányítja a vákuumszívás intenzitását. Ennek köszönhetően meghosszabbíthatja a játékokat a készülékkel, és jobban élvezheti őket.

Nekünk is tetszik az utazási zár , aminek köszönhetően blokkolja a vezérlőgombokat, hogy a kütyü ne kapcsoljon be magától, például egy bőröndben a repülőtéren.

Vízálló vákuumszivattyú Multiple Euphoria használat után könnyen kimoshatod folyó víz alatt, de inkább ne vidd bele egy vízzel és buborékokkal teli kádba. Víz kerülhet a lányba, és károsíthatja a motorját.

Ha pedig elfogy, egyszerűen töltse fel a mellékelt USB-kábellel. Körülbelül 120 perc várakozás után egy újabb vákuumvadonnal kényeztetheti magát.

Sajnos semmi sem tökéletes, ezért a magasabb ára miatt egy pontot le kell vonnunk ebből az eszközből. Megértjük, hogy modern dizájnt , minőségi kidolgozást, megbízhatóságot és négy cserélhető vákuumtartozékot tükröz, de amikor megvásárolja, egy kicsit mélyebbre nyúl a zsebében.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Multiple Euphoria automatikus vibrációs pumpa vaginára, csiklóra és mellbimbókra, piros" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem