Betöltés...

Vákuum pumpa mellbimbókra és csiklóra Rose Gold, Medium

Ár: 19.085 Ft

A Rose Gold vákuumszivattyú az azonos nevű kollekcióból megbízható, nem engedi ki a vákuumot, és gyönyörű kialakítása minden erotikus gyűjteményt díszít. A pumpa erőteljes vákuumja nagymértékben megnöveli a mellbimbót vagy a csiklót, így a hölgyek játék közben intenzíven érzik saját vagy partnerük minden érintését . Erősebb klitorális vagy mellbimbóorgazmust élhetnek át.
A vákuumszivattyú két méretben választható - Medium vagy Large.
Ugyanebből a sorozatból vásárolhat egy automata pumpafejet Rose Gold , amely a kézi pumpát automatikussá alakítja.



Értékelni fogja a tartozékokon található tömítőzárakat is, amelyek tömlő nélkül is megbízhatóan tartják a vákuumot a kalapok belsejében. Tetszik a praktikus dugattyús fogantyú is, amelyet kényelmesen lehet szorítani.
A fogantyún egy nyomásszelepet is talál, amellyel könnyen és zökkenőmentesen engedheti ki a felesleges vákuumot a szivattyúból.
Ha pedig túlzásba viszi az erős vákuumot, a nők bőre zúzódásoktól marad. Így még a BDSM-játékok rajongói is jól fognak szórakozni.



A vákuumszivattyú kiváló minőségű anyagokból készült. Az akril mellbimbó- és csiklótartozékok tökéletesen megtartják alakjukat, és karcállóak. Az ABS műanyag szivattyú fogantyúja erőt ad a készüléknek, és még egy erős kézfogásnak is ellenáll.
A vákuumszivattyú alkalmas vákuummasszázsra és csészemasszázsra is, mivel a nyirokrendszert is mozgásba hozhatja. A masszírozás előtt először kenje be a masszírozott testrészt vízbázisú kenőanyaggal, majd nyomja a tartozékot a bőrhöz.
Ne használja a vákuumszivattyút a mellbimbókon és a klitoriszon 20-30 percnél tovább.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vákuum pumpa mellbimbókra és csiklóra Rose Gold, Medium" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem