Betöltés...

Fogamzásgátló pesszárium Caya Diafragma

Ár: 26.415 Ft

A Caya Diafragma pesszáriumot kombinálhatja más hormonális és barrier fogamzásgátlási módszerekkel, például spermicid gélekkel vagy óvszerekkel.
Használata: Az eszközt legalább 15 perccel a szex előtt helyezzük be a hüvely hátsó részébe, ahol lefedi a méhnyak nyílását. Ez megakadályozza, hogy a spermiumok bejussanak a méhbe. Szex közben a pesszárium az anatómiai formájának köszönhetően a helyén marad. Ráadásul nem zavarja a szexet, így egyik partner sem érzi. A szex után a pesszáriumnak legalább 6 óráig, de legfeljebb 24 óráig a hüvelyben kell maradnia. Használat után mossa le a pesszáriumot szappannal és meleg vízzel.
A Caya Diafragma pesszárium kiváló minőségű orvosi szilikonból készül, amely nem okoz allergiás reakciókat és nem porózus.



A szilikon anyag ideálisan vékony és rugalmas. Könnyen felszerelhető, jól a helyén marad és könnyen kivehető.
Univerzális 7,5 x 6,7 cm-es mérete a legtöbb nőnek megfelel. Ezen kívül minden nő használhatja, akár szülés, akár abortusz után (6 hét után), akár szoptatás alatt. Még jó, hogy menstruáció alatt is használható.
Egy pesszárium élettartama mindig 2 év.



Sajnos a Caya Diaphragm pesszáriumot nem használhatják megdőlt méhű vagy megereszkedett medencefenékű nők , mert előfordulhat, hogy a készülék nem a megfelelő helyen tart. Ez gyorsan csökkentené a hatékonyságát. Ezenkívül a pesszárium nem ajánlott visszatérő húgyúti fertőzésben szenvedő nők számára.
Ne feledje, hogy a Caya Diaphragm barrier fogamzásgátlása nem véd a szexuális úton terjedő betegségek ellen.
Bár a Caya Diafragma pesszáriumot egy amerikai cég fejlesztette ki, Németországban gyártják. A készülék megkapta az ISO 13485 orvostechnikai eszköz tanúsítványt és megfelel a szigorú nemzetközi minőségi követelményeknek. A Caya Diafragma egy elismert orvostechnikai eszköz, CE 0483 megfelelőségi jelöléssel, így a nők biztosak lehetnek abban, hogy biztonságos fogamzásgátló eszközt használnak.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fogamzásgátló pesszárium Caya Diafragma" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem