Betöltés...

Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black melegedő összenyomható maszturbátor (15,5 cm)

Ár: 21.235 Ft

A minőségi Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black maszturbátor teste összenyomható , így kézi nyomással szabályozhatja a péniszfogás intenzitását . A létrejövő negatív nyomás az erős vibrációkkal együtt felejthetetlen orgazmus élményt biztosít önkielégítés vagy előjáték közben. Az exkluzív fűtési funkciónak köszönhetően a szerszám az emberi test hőmérsékletére melegszik fel. A férfi maszturbátor nem tanul játék közben, és még valósághűbb érzéseket fog élvezni, például szex vagy orális szex közben .



A maszturbátor elkápráztatja Önt eredeti , időtlen kialakításával , amely életre kelti játékkollekcióját. A maszturbátor Torkának formája egy nyitott szájra emlékeztet, amely készen áll az orális stimulációra . A belső bordázat minden mozdulatával kényezteti a péniszt.
A szerszám kiváló ergonómikus formájú , így férfi és női kézbe is jól illeszkedik.
A puha tapintású orvosi szilikon nagy rugalmasságot biztosít a modellnek.



A férfiak orgazmusához vezető utat 9 vibrációs program teszi gazdagabbá. A maszturbátor alján egy erőteljes vibrációs motor található, amely az egész játékra továbbítja az erős rezgéseket. A maszturbátor csendesen dorombol, mint egy macska, így nem ébreszted fel a gyerekeket vagy a szomszédokat.
A vízálló kezelésnek köszönhetően a játékot folyó víz alatt leöblítheted, így higiénikusan tisztán tarthatod.
A csomagban talál egy mágneses USB kábelt is, amellyel kényelmesen töltheti a maszturbátort.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black melegedő összenyomható maszturbátor (15,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem