Betöltés...

Shock Therapy elektromos hajtó

Ár: 11.750 Ft

A Shock Therapy elektromos meghajtó 3500 volt, 1 milliamper és 3,5 watt műszaki paraméterekkel minden kemény játék szerelmesének BDSM kamrájában helyet fog találni.
A két fémcső közöttiLátható villanást a hajtómű hegyénél hangos elektromos recsegés kíséri.
Ahhoz, hogy a csövek jól működjenek, közvetlenül érintkezniük kell a bőrrel.



A működtető úgy működik, hogy a vezérlőgombot állandóan nyomva kell tartania az elektromos stimulációhoz . Amikor elengedi, a játék kikapcsol. Az ingerlés nem impulzusos, hanem egyenletes (egyenletes ). Impulzusos stimulációt hozhat létre a vezérlőgomb ismételt nyomva tartásával és elengedésével.
Azizzadt bőr növeli az eszköz vezetőképességét . Ezért javasoljuk, hogy ne tegye a működtetőt nedves testrészekre.
Azt tapasztaltuk, hogy a kisülések nem hagynak foltot a testen.
Az elektromos játékokkal kapcsolatos tapasztalatai ellenére először tesztelje az elektromos működtető erejét egy izmos testrészen, például a combon vagy a vádlin. A Shock Therapy segédeszköz az egyik olyan extrém játék, amelyet még a csapatunk legkitartóbb tesztelői sem tudtak elsajátítani.



Nem javasoljuk a készülék használatát intim területeken vagy érzékeny területeken, például mellbimbókon. Az elektromos kisülés nagy intenzitása nem alkalmas ezen területek stimulálására.
Erős teljesítménye ellenére a készülék hosszú élettartamú. Ha azonban lemerül, egyszerűen töltse fel a mellékelt USB-kábellel .
Ne feledje, hogy a pacemakerrel vagy súlyos szívproblémákkal rendelkező emberek ne engedjék meg maguknak az elektroszexet. Az elektromos impulzusok károsíthatják a pacemakert és egészségügyi komplikációkat okozhatnak.
Ne menjen a vízbe elektromos játékokkal. A segédeszköz kikapcsolása után azonban egyszerűen törölje le a vízálló műanyagot egy enyhén nedvesített ruhával, hogy előkészítse a stimulátort a következő akcióra.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Shock Therapy elektromos hajtó" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem