Betöltés...

Vibrációs gésagolyók Juicy Plum távirányítóval

Ár: 27.920 Ft

A Juicy Plum Venus golyók távirányítóval egy 3 az 1-ben többfunkciós eszköz.
A nők a játékot kikapcsolt állapotban is viselhetik. Ezzel a használattal a játék belsejében lévő fémsúly mechanikusan oszcillál a természetes mozgás során (pl. sportoláskor). A játék ugyanakkor két automatikus vibrációs vagy mágneses mező funkciót is kínál. Ugyanakkor mindkét funkciót kombinálhatja, és amennyire csak lehetséges, vérezheti a medencefenéket. A Juicy Plum Venus Balls nagy, 98 grammos súlyának köszönhetően hüvelyi súlyzóként intenzíven erősíti az izmokat. A nagyobb súlyra való tekintettel ezért az eszközt azoknak a nőknek ajánljuk, akik aktívan gyakorolják a Kegel-gyakorlatokat, vagy már rendelkeznek tapasztalattal az 55-80 g súlyú könnyebb súlyzókkal Kezdőknek javasoljuk, hogy nyúljanak a könnyebb Vénusz labdákhoz, amelyek szülés utáni nők számára is alkalmasak.

A Venus Juicy Plum labdái megfűszerezik az előjátékot, rendszeres viseletük pedig erősíti a medencefenék izmait , amelyek a nőknél fontosak az egész test megfelelő stabilizálásában. Az úgynevezett a passzív gyakorlat, amelyben a hölgyek hüvelyi súlyzót vagy Vénuszgolyót viselnek , segít megelőzni az inkontinencia, a hüvelyi prolapsus, a cystocele, a hátfájás vagy a fájdalmas menstruáció megelőzését. Az erős medencefenék mindkét partner szex közbeni tapasztalatait is befolyásolja. A nők intenzívebben élvezik a behatolás érzését, míg a férfiak a szorosabb fogást.

A távirányítónak köszönhetően a Vénusz golyói nyilvános helyen is diszkréten irányíthatók. Hölgyeim, vigyétek el a párotokat sétálni a városba vagy a parkba, és engedjétek, hogy játsszon veletek. A nyilvános helyen való fűszeres kötekedés száműzi az unalmat a hálószobából , és fellobbantja a szenvedély lángját egy kapcsolatban. Egy ilyen simogató séta előnye az is, hogy a hüvely természetes módon megnedvesedett és előkészített a szexhez . Ezt különösen azok a nők fogják értékelni, akik hüvelyszárazságtól szenvednek.

Amit szeretünk az eszközben , az az első golyó könnycsepp formája , ami megkönnyíti a behelyezést. A hosszú, ezüst végű szilikon farok a játék könnyű kihúzását szolgálja. És ha egy nőnek elég erős hüvelyi izmai vannak, akkor még a Vénuszgolyók nagyobb súlyát is elbírja. A 98 g-os súly olyan nők számára alkalmas, akiknek már van tapasztalatuk a könnyebb hüvelyi súlyzók viselésében.

Bele fogsz szeretni a Venus Juicy Plum golyóiba , amelyek kiváló minőségű, egészséges szilikonból készültek . Felületük tökéletesen sima és finom . Ezenkívül a szilikon anyag kiemelkedik nem porózus és hipoallergén tulajdonságaival. A vízálló felülettel kombinálva a játék könnyen tisztítható, és abszolút minden nő használhatja.

De a képzeletbeli ász az ujjukban az erős, de kellemes rezgések 10 rezgésmódban , amelyek kellemesen stimulálják, de nem zsibbadják el a hüvelyt. Egy másik gyöngyszem az úgynevezett auto-move funkció, azaz a fémsúly automatikus mozgatása mágneses mező segítségével . Ezt a kütyüt a Vénusz golyók kategóriában egyetlen játékban sem találod meg. Hölgyeim, ha nincs ideje edzeni vagy sétálni, az rendben van. Kapcsolja be a 7 mágneses mód egyikét, és hagyja , hogy a fém súlyok pattogjanak a játék belsejében, például a számítógépnél ülve.

Felhívjuk figyelmét, hogy a játékot pacemakerrel rendelkező személyek nem használhatják. Belső mágneses tere károsíthatja a pacemakert.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs gésagolyók Juicy Plum távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem