Betöltés...

Szilikon masszázsolaj Cocos and Rum (150 ml)

Ár: 6.670 Ft

Hipoallergén formulájának köszönhetően a Cocos and Rum szilikon masszázsolaj síkosító gélként is használható. Mindkét esetben hosszan tartó csúszást élvezhetsz az olajjal, ami a test ellazulásához és orgazmushoz vezet.
A praktikus pumpával ellátott ovális flakon lehetővé teszi az olaj pontos és kényelmes adagolását.



A 150 ml-es mennyiség sokáig kitart, mert minden alkalommal csak egy kevés olajat kell használni. Lágy és könnyű állaga jól kenhető, és vékony, csúszós réteget hagy a testfelületen.
A kókusz és a rum afrodiziákum illata beindítja az erotikus játékra. Ezért értékelni fogja a szilikonolaj különleges hipoallergén formuláját, amely alkalmas a hüvely, a pénisz és a fenék kenésére.



A világos címkével ellátott sötét üveg egy átlátszó olajat rejt, amely önmagában nem hagy foltot a ruhákon és a ruhadarabokon. Az olaj azonban zsíros foltokat hagy a szöveteken, amelyeket ajánlott minél hamarabb kimosni.
Hogyan kell használni ? Gyengéd textúrája vékony filmréteget képez a test felületén, amely tökéletesen siklik, és sima, puha tapintásúvá teszi a bőrt. Az olajbázis foltokat hagyhat az ágyneműn, de ezek 60°C-os mosógépben kimoshatók.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Szilikon masszázsolaj Cocos and Rum (150 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem