Betöltés...

Feltétek ujjakra Playful Fingertips (5 db)

Ár: 8.360 Ft

A Playful Fingertips segítségével érzéki, gyengédséggel, kötekedéssel és kényeztetéssel teli pillanatokat fogsz átélni.
Alkalmas az egész test kellemes masszírozására, vagy csak a haj vakarózására. Az előjáték során feldobják az érintéseidet, és erotikus fehérneművel kombinálva kiemelik a hálószoba izgalmas hangulatát.



A könnyed BDSM gyakorlatok során is kedveltük az ujjakat, amelyek során könnyedén átcsúsztathatod őket az intim területeken. A karmok után a testen maradt hűsítően izgalmas bőr fokozza az izgalmat , és hagyja, hogy az engedelmes fele várja, mi fog történni.
A modern rózsa arany színű fém karmok első pillantásra lenyűgöznek hegyes formájukkal. Az ujjak végei kúp alakúak , ezért tompa végűek. A karmok tehát nem sértik meg a bőrt, de ha párja combjába vagy fenekébe vájsz velük, azt megérzik.



Kb. 8 cm hosszú, maximum 1,9 cm átmérőjű ujjú ujjak jól illeszkednek az ujjakra, nem nyomódnak, nem esnek le. Könnyű mangán acélból készült, amely könnyen tisztítható.
A hideg fémkarmok hideg felületükkel feldobják játékaidat, ami azonban néhány érintés után gyorsan felmelegszik az emberi test hőmérsékletére.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Feltétek ujjakra Playful Fingertips (5 db)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem