Betöltés...

Funn Plug Turquoise vibrációs análdugó (13,3 cm)

Ár: 32.715 Ft

A luxus Funn Plug Turquoise anális csatlakozó játékos kivitelben prémium szilikon anyagával és jellegzetes türkiz színével, neonrózsaszín kezelőszervekkel varázsolt el minket. Izgatottak vagyunk az erőteljes motor miatt is, amely erős rezgéseket továbbít a teljes behelyezhető részre és lábfejre. Az anális tű így stimulálja a fenék és a perineum bejáratát. És ez nem minden konkurens anális dugó esetében van így. A hölgyek hüvelyi úton is használhatják a készüléket, és kényeztethetik vele G-pontjukat . A kissé szélesebb átmérő azoknak a férfiaknak vagy nőknek megfelelő, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal az anális játékban.

A készülék rugalmas testtel és nyakkal rendelkezik, így minden helyzetben alkalmazkodik az emberi anatómiához, és még járás közben sem csúszik le a testről . A golyók formája már a behelyezéskor stimulálja a végbélnyílást. Az első golyó jól rugózik, de mivel nincs elkeskenyedő hegye, kezdőknek javasoljuk , hogy először az ujjukkal vagy egy kisebb eszközzel terítsék szét a fenekét . A játék változatossá teszi a maszturbációt vagy az előjátékot, és ha a hölgyek szex közben a vibráló labdákat behelyezve tartják, akkor szorosabb behatolást tesz lehetővé partnerüknek a hüvelybe .

A bársonyosan puha és rugalmas szilikonba már első érintésre beleszerettünk, mert nem fog foltokat, mint egyes gyengébb minőségű változatok. A szilikon anyag nem okoz allergiás reakciókat, kenés után jól siklik.

Kiemeljük a lekerekített lábfejet is horgony formájában, ami megakadályozza, hogy a vibrátor az aljába csússzon. Ugyanakkor az alap nem széles és nem lapos, így nem nyomódik a felek közé. Egy vibráló anális játékkal változatossá teheti takarítását, vagy sétálhat vele a parkban.

Az erős , de ugyanakkor halk rezgések intenzíven perfundálják a fenéket és az egész medencefenéket. A 20 vibrációs program gazdag választéka még a legnagyobb játékos ínyenceket sem fárasztja el. A stimulációs módok között találunk klasszikus és impulzus módokat, a memória funkciónak köszönhetően pedig a készülék bekapcsolás után az utoljára használt üzemmód ritmusára rezeg. A motor a második golyóban van elrejtve, ahonnan a rezgés a lábujjra, a nyakra és a sarokra is átterjed.

A szerszám vízálló felülettel rendelkezik, így még az egyszerű karbantartás sem fogja túl sokáig visszatartani. Kisütés után praktikus USB-kábellel töltheti a modellt.

A dizájnos anális dugó már első pillantásra felkelti a figyelmet jellegzetes színével, és kiváló minőségű, masszív, belső párnázással ellátott dobozba van csomagolva. Ezért születésnapi, karácsonyi vagy évfordulós ajándéknak is megfelel.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Funn Plug Turquoise vibrációs análdugó (13,3 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem