Betöltés...

Cuties Yellow Pastel szilikon análdugó (8,4 cm)

Ár: 4.810 Ft

A Cuties Yellow Pastel anális dugó pasztellsárga színével lenyűgöz, amely játékosságra és kifinomultságra invitálja önkielégítés és szex közben. A készülék kis méreteit kezdőknek ajánljuk, akik még nem rendelkeznek kellő tapasztalattal az anális stimulációban.
A játéknak horgony alakú, hosszúkás puha sarka van. Ennek köszönhetően szépen illeszkedik a felek közé és nem nyomódik. Fő feladata, hogy a helyén tartsa a játékot, hogy ne csússzon be teljesen.



Az anális tű csepp alakú. A hegyétől lefelé lassan tágul, így könnyebben behelyezhető az aljába. Behelyezés után sehol sem nyomja meg és kényelmes viselet.
Kellemesen puha tapintású , a szilikon kenés után kiválóan siklik, így az anális dugót még azelőtt bedugják, hogy elefántnak mondanák. Imádni fogod a szilikon anyag nem porózus felületét is, melyben nem marad el a szennyeződés.



Egységes kialakításának köszönhetően a Cuties Yellow Pastel anális dugó vízálló . Tedd kellemesebbé vele a zuhanyzást és a fürdőben való pihenést , és kényeztesd magad izgalmas élményekkel a hálószobádon kívül.
A dizájn és a szép méret mellett a játék remek ára is tetszik, ami nem fogja megterhelni a pénztárcáját.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Cuties Yellow Pastel szilikon análdugó (8,4 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem