Betöltés...

Afrodiziákum parfüm természetes feromonokkal nőknek Secret Orchid (50 ml)

Ár: 12.585 Ft

A Secret Orchid Afrodiziákum parfüm a fekete orchidea és az édes vanília szó szerint bódító aromájával különösen azokat a nőket fogja izgatni, akik rajonganak a nem túl édesnek tűnő virágos aromákért. A természetes feromonokat tartalmazó parfüm több órán keresztül illatosítja a női bőrt, és Ámor nyílként hat a partner libidójára . Azok a hölgyek, akik tetőtől talpig szeretnék illatosítani testüket, ugyanebből a termékcsaládból nyúlhatnak Secret Orchid testferomonolajért . Az úgynevezett Az azonos illatösszetételű termékek rétegezése meghosszabbítja az illat intenzitását .

A feromonokat az izgalom hordozóinak is nevezik, és mindannyiunk szervezetében megtalálhatók ezek a természetes vegyszerek. Ezeket a verejtékmirigyeken keresztül választjuk ki, elsősorban a hónaljban, a fül alatt vagy a mellbimbók környékén. Nem az orral szagoljuk, hanem az úgynevezett Jacobson-szervvel, amely a száj- és orrüreg határfelületén található a felső szájpadláson. A természetes feromonok mennyisége azonban egyéni , ezért a feromon parfümök és kozmetikumok olyan népszerű termékek az emberek körében világszerte.

A vegán, parabénmentes formulában a ritka fekete szarvasgomba kivonatát találja, amely természetesen serkenti a szexuális vágyat és erős afrodiziákumként hat. Ezek a gombák a föld alatt, a fák gyökerei közelében nőnek, és nagyra értékelik, és jellegzetes földes aromás illatukról ismertek. A fekete szarvasgomba kivonatát gyakran használják parfümökben vagy kölnivizekben, hogy egyedi, luxus illatot adjon nekik.

Ahogy a neve is sugallja, a parfüm lényege a fekete orchidea . Amellett, hogy gyönyörű az illata, aminosav-, fehérje-, poliszacharid- és fenolvegyület-tartalmának köszönhetően hidratáló és antioxidáns hatással is bír a bőrre. A virágok között található királynőből származó kivonat semlegesíti a szabad gyököket és megakadályozza a bőrsejteket elpusztító biológiai oxidációt.

A parfüm másik illatos összetevője a valódi vanília , amelyet laposlevelű vanília néven is ismerhetsz. Lényegében egy hegymászó, melegkedvelő orchidea a hézagok családjából. A vanília jótékony hatással van gyulladások esetén, serkenti az elmét fáradtság és kimerültség esetén. Az aromaterápia területén a vaníliát idegirritációra használják, és a depresszió ellen hat. A kozmetikában édes aromája miatt a vanília kivonatot gyakran használják parfümök gyártásánál , és regeneráló krémekhez, babaolajokhoz adják.

A parfümöt szexi kiegészítőként használjuk a ruhaneműkhöz, de kifinomult illatának köszönhetően mindennapi használatra is alkalmas. Az 50 ml-es kompakt flakon minden kézitáskába elfér, a parfüm felvitelét pedig praktikus permetező könnyíti meg.

Szerintünk a Secret Orchid parfüm minden nőt boldoggá tesz, így születésnapra, házassági évfordulóra vagy Valentin-napi ajándéknak is megfelel.


Értesítés:
A parfümöt száraz és hűvös helyen tárolja. Az üveget is távolítsa el kíváncsi gyermekei elől. Ne vigye fel a terméket a szemkörnyékre és a sérült bőrre. Ne keverje össze semmilyen más parfümmel vagy kölnivel. A parfüm kizárólag külső használatra készült, fogyasztásra nem alkalmas. Ha allergiás az összetevők bármelyikére, vagy ha bőrén túlérzékenység vagy irritáció alakul ki, hagyja abba a parfüm használatát.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Afrodiziákum parfüm természetes feromonokkal nőknek Secret Orchid (50 ml)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem