Betöltés...

Vibrációs felcsatolható pénisz Strap On M Violet távirányítóval (24,2 cm)

Ár: 39.585 Ft

Rezgő csíptetős pénisz Strap On M Violet távirányítóval fűszerezi a szerepcserét és két nő megelégedésére is kiváló. A tojás alakú rögzítő rész jól tart a hüvelyben, és az összekötő kar belsejében lévő erősebb rugónak köszönhetően a pánt nem csúszik le a testről lökéseknél. Az eszköz hosszabb vége a pénisz kialakításában játék közben irritálja a hüvelyt vagy az alját , és az anatómiailag ívelt hegyének köszönhetően rontja a G-pontot és a prosztatát . A vibrátor szélesebb átmérőjét azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek anális játékokkal.
A praktikus , akár 10 méteres hatótávolságú vezérlőn különösen szeretjük a gombok részletes ábrázolását , aminek köszönhetően nagyszerű áttekintést kap a heveder egyes rezgő részeinek vezérléséről.
A modellt 3 erős vibrációs motor hajtja. Az egyik a vibrátor hegyében található, ami a hüvelyt vagy a végbélnyílást irritálja, a második a csiklónyúlványban rejtőzik, a harmadik gyártó pedig a vibrációs tojásban található, ami könyörtelenül stimulálja a hölgyek G-pontját . A kötelékes vagy leszbikus játékok során mindkét fél eléri a maga módján.



A vibrátor jól illeszkedik a kézbe , ezért szeretjük önkielégítés közben is használni.
A készülék prémium folyékony szilikonból készült, amely bársonyosan puha , kenés után csodálatosan siklik, és tökéletesen átadja a vibrációt a vibrátor teljes hosszában.
Minden motorkerékpár 3 vibrációs programot kínál, amelyeket 3 másik intenzitással növelhet. Ezért ugrásszerűen közelebb kerülsz álmaid orgazmusához.



A vízálló felület gondoskodik arról, hogy a pántot játék után könnyedén higiénikusan tisztán tartsd.
Ha pedig kifogy az eszközből, egy praktikus USB-kábel segítségével újratöltheti.
A csomag tartalmaz egy szövet játéktáskát is a tároláshoz.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Vibrációs felcsatolható pénisz Strap On M Violet távirányítóval (24,2 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem