Betöltés...

Furious Rabbit 2.0 gyöngyös fel-le mozgó vibrátor (27 cm)

Ár: 34.980 Ft

A Dorcel Furious Rabbit 2.0 fényűző , 3,6 cm-es átmérőjű vibrátor egy 3 az 1-ben eszköz, amely erőteljesen lökést, mint a szex közben , céltudatosan irritálja a G-pontot forgó golyókkal és stimulálja a csiklót egy praktikus vibráló kiemelkedéssel hosszabb ideig. fülek. A rugalmas kiemelkedés tiszteletben tartja az egyéni anatómiát, ezért minden nő ölébe illeszkedik . Az eszközzel kapcsolatban nagyra értékeljük, hogy nem olyan zajos, mint a hasonló versenytárs modellek forgó-ütő funkcióval.
A vibrátor Szélesebb hegye a pénisz makkját idézi , ezért azok a nők, akik a kütyük valósághű kialakítását kedvelik, hasznosnak találják. A vibrátor alsó részét jellegzetes bordaszerű bordák díszítik, amelyek kellemes vérkeringést biztosítanak a hüvelyben.



A vibrátor prémium folyékony szilikonból készült, amely tökéletesen sima és kellemes tapintású. Ez az anyag kenés után tökéletesen siklik , és nem okoz allergiás reakciókat, ezért gyakran használják az egészségügyben.
A könnyen használható játékot két erős motor hajtja. Az egyik a hüvelyi részben található, ahol a tolófunkciót vezérli, a másik a csikló protuberanciájában van elrejtve, amely 7 vibrációs programot kínál. A gyöngyforgatáshoz és a lökéshez a nők 3 sebességi módot állítanak be.



Kiemeljük a vízálló kialakítást is az egyszerű karbantartás és a modernitás érdekében   töltés USB kábellel .
A vibrátor ugyan kicsit vibrál a kézben, de ezt csekély árnak érzékeljük a tökéletes elégedettségért.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Furious Rabbit 2.0 gyöngyös fel-le mozgó vibrátor (27 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem