Betöltés...

Merch – elefánt köntös, XL

Ár: 21.700 Ft

Nem kell Hugh Hefnernek lenned ahhoz, hogy szexi fürdőköpenyt viselj. Még Marilyn Monroe-nak sem kell lenned ahhoz, hogy a partnered a lábad elé boruljon. Csak burkolózz be a bolyhos elefántköntösbe, és kápráztasd el a világot szexepileddel.

Fehér köntösünk feltűnésmentes Sexy Elephant logóval 100% pamut frottír anyagból készült, gramázssúlya 460 g/m2. Ezért otthon, a fürdőben és a medence mellett is pillanatok alatt melegen és kényelmesen fogod érezni magad. Amikor este az erkélyen vagy a strandon borozgatsz, fürdőköpenyünk tökéletes partner, hogy tetőtől talpig bebugyoláljon. Ha pedig összehajtod, ráülhetsz. A rögtönzött ülésnek köszönhetően nem zsibbad el a feneked, és őzikeként szállhatsz fel a földről egy hosszú, kedveseddel töltött esti ücsörgetés után.

Kétféle méret egyikében vásárolhatod meg az uniszex fehér fürdőköpenyt, amely magas és kis alkatoknak egyaránt jól áll. Nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas. Öltözzetek fel ugyanúgy partnereddel, és tudasd mindenkivel, hogy változatos és elégedett szexuális életed van.

Ui.: Az elefánt fürdőköpenyt limitált kiadásunkban szerezheted be. Vigyázz tehát, hogy egy másik elefánt ne fújja el közvetlenül az ormányod elől.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Merch – elefánt köntös, XL" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem