Betöltés...

Womanizer Wave zuhanyfej 2 az 1-ben csiklómasszázshoz (27 cm), fekete

Ár: 38.925 Ft

Az erotikus segédeszközök prémium gyártója , a Womanizer ezúttal az egyedülálló Womanizer Wave zuhanyfejjel érkezett a piacra, amely a klasszikus zuhanyfejet kombinálja egy vízmasszázs csiklóstimulátorral. A nők az intim részek finom masszázsával kényeztethetik magukat vele   különböző intenzitású víznyomás és zseniálisan elosztott fúvókák használatával . A zuhanyfejet az egész család minden nap használni fogja, és tetszés szerint csatlakoztathatja a zuhany alatt vagy a kádban lévő tömlőhöz.
Az ergonomikusan kialakított, luxus kialakítású zuhanyfej 3 féle vízsugarat kínál. A PleasureJet program közvetlen keskeny vízsugárral stimulálja a csiklót, a PleasureWhirl mód pedig három fúvókával stimulálja a csiklót, amelyek spirális vízáramlást hoznak létre. A PowderRain elnevezésű módnak köszönhetően pihentető teljes testzuhanyozást élvezhet az úgynevezett esőeffektus segítségével. A zuhanyfejet nem lehet elégszer dicsérni, mert felejthetetlen élménnyé varázsolja a vízi játékokat és a mindennapi zuhanyozást.



A modellt három színben kínáljuk – fekete, króm és fehér . Ezért válasszon olyan színt, amely a lehető legjobban passzol a fürdőszobájához.
A zuhanyfej egy normál, csavarmenetes tömlőn ül , így nem fogja visszatartani a könnyű felszerelése.
Az EcoSmart technológiával ellátott fej víznyomás-szabályozási lehetőséget is kínál, ami csökkenti a vízfogyasztást zuhanyozás közben. A „Water rating na grade 1” érték, amelyet a WELS on Showers for Bathing önkéntes, világszerte elismert program bocsátott ki, azt jelenti, hogy a zuhanyfej kevesebb, mint 9 liter vizet használ percenként. Így 60%-kal kevesebb vizet pazarol, mint a hagyományos zuhanyfejekkel. A fogantyún lévő csúszógomb a vízáramlás szabályozására szolgál.



A vízáram intenzitásának váltakozásával a csikló hatékonyabban stimulálódik , és az orgazmus megjelenése felgyorsul vagy késik.
A fej kiváló minőségű matt ABS- ből készül, amely megfelelő kezelés esetén hosszú élettartammal büszkélkedhet.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Womanizer Wave zuhanyfej 2 az 1-ben csiklómasszázshoz (27 cm), fekete" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem