Betöltés...

Kétoldalas gyro vibrátor Turbo Shaker Double Lover (30 cm)

Ár: 26.970 Ft

A Turbo Shaker Double Lover kétoldalas partner giroszkóp vibrátor a speciális vibrátorok kategóriájába tartozik, mert egyedülálló módon stimulálja mind a férfi, mind a női intim részeket. Az erőteljes motor a vibrátor közepén található giroszkóp golyót gyors forgásba lendíti , ezáltal intenzíven továbbítja a mega erős rezgéseket és ütéseket mindkét behelyezett részre . Mindkét partner munka nélkül élvezheti az orgazmus vadságát a hüvely vagy a végbélnyílás mély feltöltése közben. A vibrátor elsősorban a tapasztalt játékosok számára bővíti majd a gyűjteményt, akik jól bírják a terhelést. 
Mindkét hajlékony vége anatómiai formájú, lekerekített, ívelt hegyével a könnyebb behelyezés és a célzottabb G-pont stimuláció érdekében. A szélesebb bevezető rész kitölti a hüvelyt , a keskenyebb kiemelkedés a végbélnyílás és a prosztata stimulálására alkalmas. A vibrátor kiválóan alkalmas hetero párok számára, amikor a végbélnyílás stimulálása orgazmushoz juttatja a férfit. A kettős behatolás során azonban még a meleg férfi vagy két nő is észhez tér, akiknek csiklóját is intenzíven irritálják a vibráló giroszkópok. Szívesen használjuk a készüléket önkielégítés vagy előjáték közben is, amikor a vibrátor egyik oldalát a kezünkben tartjuk, a másik felével pedig a hüvelyt vagy a fenekét ingereljük.



A Soft Touch felületi textúrájú Szilikon anyag bársonyos puhaságával körbeveszi az ujját. Az orvosi szilikont az egészségügyben is használják, mivel nem okoz allergiás reakciókat.
A készüléken 3 vibrációs fokozatot állíthat be.
A szerszám vízálló kezelést kapott a palackban, így folyó víz alatt teljesen leöblíthető. A töltéshez azonban mindig tartsa rögzítve A felhajtható fedelet, hogy ne szivárogjon víz a játékba.



A vibrátor töltése USB-kábellel történik, de eltarthat egy ideig, amíg megtalálja a töltőportot a giroszkópon. Úgy sikerült, hogy a vibrátort függőleges helyzetbe hoztuk, amelyben a golyón lévő töltőaljzat a kupakkal ellátott furat felé irányította magát .
Kicsit csak arra panaszkodhatunk, hogy önkielégítés vagy előjáték közben az intenzív rezgések a kezekre is átkerülnek. A kettős behatolásnál azonban gyorsan elfelejti ezt a kisebb hiányosságot.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Kétoldalas gyro vibrátor Turbo Shaker Double Lover (30 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem