Betöltés...

Anális gyro vibrátor Turbo Shaker Anal Lover (27,7 cm)

Ár: 29.315 Ft

Az anális girovibrátor lenyűgözött minket erőteljes és innovatív stimulációjával, amely még a legigényesebb ínyenceket is meglepi. Egy erős vibrációs motor vibrálja a labdát az alap belsejében és egy rugós tapadókorong segítségével a behelyezett rész szó szerint kozmikus sebességgel lökdösődik előre-hátra. Ne várjon semmilyen gyengédséget a vibrátortól, mivel elsősorban a tapasztalt egyénekhez tartozik, akik a kissé keményebb és intenzívebb stimulációt részesítik előnyben.
Azt is szeretjük, hogy maszturbáció vagy előjáték közben egyáltalán nem kell mozogni. A giroszkóp mindent megtesz helyetted.
A játékot elsősorban anális használatra tervezték, és ez megfelel a hosszabb, rugalmas gömb alakú betétrésznek és a finom átmérőnek. De vibrátorral a hüvelyt és a G-pontot is kényeztetheti. Az alsó kerek részt használhatja képzeletbeli kiemelkedésként a csikló számára.



Tetszeni fog a bársonyosan puha, Soft Touch felületi textúrájú szilikon is, amely kenés után tökéletesen siklik , és nem okoz allergiás reakciókat.
Erős rezgéseket állíthat be a készüléken 3 másik intenzitásban.
Egy ilyen erős vibrátorral Ön is meg fog lepődni a megbízható tapadókoronggal , amely bármilyen sík felületen tartja a fogakat és a körmöket. Így élvezheti a vad kihangosító utazást egyedül vagy partnerrel.



A szerszám vízálló felülettel rendelkezik, így könnyen higiénikusan tisztán tarthatja. De mindig tartsa rögzítve A felhajtható fedelet a töltéshez, nehogy víz szivárogjon a készülékbe.
A vibrátor töltése USB-kábellel történik, de eltarthat egy ideig, amíg megtalálja a töltőportot a giroszkópon. Úgy sikerült, hogy a vibrátort függőleges helyzetbe hoztuk, amelyben a golyón lévő töltőaljzat a kupakkal ellátott furat felé irányította magát .
A giroszkóp rezgései olyan erősek, hogy a vibrátoron keresztül a kézbe továbbítják őket. Ezért a szerszám erőteljes teljesítménye némileg hátrányossá válik. Különösen élveztük az anális stimulációt a mellékelt alappal kombinálva.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Anális gyro vibrátor Turbo Shaker Anal Lover (27,7 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem