Betöltés...

Fa heregyötrő bilinccsel Humbler Lock

Ár: 38.210 Ft

A fából készült, bilincses heremorzsolót a kemény BDSM-nek minősülő ballbusting gyakorlathoz (vagy herekínzáshoz ) tervezték.
Az eszköz súlya és kialakításalefelé húzza a heréket. A szoros szorítás ezután megnehezíti az ejakulációt, ami a fináléban nagyon intenzív.
A nagy heremorzsoló a precízen festett fa bilincsekkel félelmetes látványt nyújt. És mivel nincs kipárnázva, kényelmetlenséget okoz a csuklónak is, ahol a bilincs kemény élei kicsit beássák magukat.



Legyen óvatos a használatakor. Javasoljuk, hogy hagyjon bőven időt és türelmet a hereaprítóval való játékra. Már a felhelyezéskor is meg kell találni a módját, hogy a kezedhez és a heréidhez rögzítsd. Hasznosnak találtuk, ha először az egyik kezünkre, majd a herékre, végül a másik kezünkre tesszük a játékot.
Rögzítéskor vigyázzunk a fémkapcsokra és a zárra, amelyek kieshetnek a segédeszközből és a padlóra fröcskölhetnek. Nehéz lesz felvenni vagy az ágy alatt keresgélni egy félig csapdába esett rabszolgával.



Az eszközön található összes lyuk elég nagy ahhoz, hogy könnyen átfűzhesse a csuklóját és a heréit. Ugyanakkor a lyukak nem adnak helyet a kényelemnek.
A fából készült heretörő bilincsekkel egy extrém kínzóeszköz, amely olyan tapasztalt párok kezébe való, akik tudják, hogyan kell viselkedni és mire számíthatnak a BDSM gyakorlatok során. Mégis, ne feledje, hogy a valódi fájdalom végül minden elvárást felülmúlhat, és túljuthat az elviselhetőség határán. Tehát ne feszegesd a húrt, és lassan próbálj ki új gyakorlatokat, minden tiszteletet megadva alárendelt partnerednek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fa heregyötrő bilinccsel Humbler Lock" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem