Betöltés...

Bőr ostor Fetish Leather (60,5 cm)

Ár: 26.160 Ft

Megszerettük a luxuso, finoman szálcsiszolt bőrből készült Fetish Leather korbácson a minőségi kidolgozást, a rojtok puhaságát és az izgalmas piros-fekete színt, mely gyönyörűen fogja díszíteni a kollekciót. A 24 szál ideális a könnyebb és kicsit keményebb fenekeléshez. A domináns úr vagy úrnő el tudja verni engedelmes társát, de nem okoz bőrsérülést vagy sérülést. A bőr intenzív illata Izgalmas hangulatot teremt a BDSM játékok során.

Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően a segédeszköz jól tartható és illeszkedik a nők és a férfiak tenyerébe egyaránt. És bár a korbács bőrből készült, jól kezelhető, mert nem olyan nehéz, mint a több rojtos modellek. És hogy verés közben ne essen ki a kezéből, vagy egy szögre akaszthassa, praktikus hurkot talál a nyél végén.

A korbács finomra csiszolt természetes bőrből készült, mely jellegzetes autentikus aromájával bódítja el, mely sok fetisisztában erotikus vágyat ébreszt. A valódi bőr aromája, amelyet minden alkalommal érezni fog, amikor megmozdítja a korbácst, mindenkit feltüzel, akinek fétise van a bőrből készült játékokhoz, cipőkhöz vagy ruhákhoz. Játszadozás közben azt tapasztaltuk, hogy a rojtok eleinte kicsit morzsolódnak, de ez a csiszolási folyamatnak köszönhető. A segédeszköz többszöri használata után a szálakról lehulló úgynevezett bőrpor leáll. A szíjakat csiszolt bőrre való szivaccsal is kikefélheti, és speciális csiszolt bőrre való előkészítéssel és impregnálással kezelheti, ahogyan azt profi dominánk, Lady Viktoria tette. Ezeket a tippeket használja BDSM szalonjában, és azt mondta, hogy nem dicsérheti eleget őket különösen azok a szubok, akik előnyben részesítik az éles szélek nélküli rojtokat a gyengédebb verés érdekében.

A korbács közepesen vízálló kezelést kapott, így karbantartása nem fogja sokáig feltartani. Nedves ruhával törölje le a szennyeződéseket, majd hagyja jól megszáradni a segédeszközt. Száradás után használhatja a permetező impregnálást csiszolt bőrre. Az impregnálásnak köszönhetően a bőr táplált lesz, ellenáll a szennyeződéseknek és a nedvességnek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Bőr ostor Fetish Leather (60,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem