Betöltés...

Witty Sweet Orchid bugyivibrátor távirányítóval

Ár: 24.575 Ft

Amit különösen szeretünk a minőségi Love to love Witty Sweet Orchid bugyivibrátorban, az az átgondolt forma, keskeny nyakkal a hüvelyi részen, aminek köszönhetően azon kevesek egyike a piacon , amely tökéletesen illeszkedik a helyére. és járás közben sem jön ki a hüvelyből. A rugalmas szilikon modell alkalmazkodik az egyéni női anatómiához , és nem zavarja a vibráló patront a csikló stimulálására az ölben. A hölgyek a rutintakarítást és egy romantikus vacsorát a párjukkal megfűszerezhetik az eszközzel, mert a játék ülve sem nyomódik. A 10 méteres hatótávolságú távirányító partnerjátékokra hív a hálószobában és a nyilvános helyeken.
Kisebb átmérőjének köszönhetően a pufók hegyű vibrátor könnyedén becsúszik a hüvelybe még a kezdők számára is, akik imádják a G-pont stimulációt. A nők análisan is használhatják a bugyi vibrátort , és hagyják, hogy a vibráló rész kellemesen stimulálja a perineumukat .



A készülék kiváló minőségű, puha tapintású folyékony szilikonból készült, amely az intim részek finom bőrét, mint az ujjak finom hasát kényezteti.
Az erős vibrációjú vibrátor 2 erőteljes vibrációs motort hajt meg, amelyek 10 rezgésmód ritmusára rezegnek. A távirányítóval önállóan szabályozhatja a hüvelyi rész és a csikló rezgését. A legalacsonyabb beállításoknál kellemesen dorombol a készülék, így még az érzékeny csípővel rendelkező nők is hasznosnak találják.



A modell vízálló felülettel rendelkezik, így könnyen tisztán tarthatja.
A játék kisütése után kényelmesen töltheti USB-kábellel .
A gyártó nem felejtette el a szövet játéktáskát a szerszám tárolására vagy szállítására.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Witty Sweet Orchid bugyivibrátor távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem