Betöltés...

Masszírozó minivibrátor Itsy Bitsy

Ár: 19.625 Ft

Az Itsy Bitsy masszázsminivibrátor első látásra elbűvölt minket. A pasztell rózsaszín kiegészítő egy villanykörtére vagy egy kis figurára emlékeztet, amely forró kalandokra indul. Az igényesen megtervezett játék akár ajándékként is örömet okoz. Ajándékozza meg párjának , vagy esetleg egy barátjának egy lánybúcsúra.
Zsebméretének köszönhetően az eszközt nem csak otthon, hanem nyaraláskor vagy munkahelyi szünetben is használhatod. Hölgyeim, rejtsék el vibrátorukat a táskájukban, és vezessenek működésbe vezetés közben. Látni fogja, hogy partnerének bőven lesz dolga, hogy a tekintetét az úton tartsa, és a kezét a kormányon.



Megszerettük a masszázsfejet a multifunkcionális használata miatt. Olyan társra vágysz, aki egész testedet masszírozza a fülcimpádtól és a nyakadtól a lábaidig? Szeretnéd kényeztetni magad az intim részek kellemes stimulálásával szólójáték közben, vagy a készüléket a csiklóhoz és a mellbimbókhoz helyezni szex közben? A vibrátor minden helyet elront csodálatosan lengő fejével , és meg sem áll, amíg nem dorombol a boldogságtól.
A kiváló minőségű szilikon anyag puha érzetet hagy a bőrön. Az ergonomikus Recés fogantyú jól illeszkedik a kézbe, és nem csúszik el még kenőzselével kombinálva sem. A készülék alsó részét egy ABS műanyagból készült részlet egészíti ki rose gold színben, mely dekorációként funkcionál.



A játék 9 vibrációs programot és valamivel gyengébb rezgést kínál. Ezeket főként az érzékeny csiklójú nők vagy az alacsonyabb intenzitású vibrációt kedvelő férfiak fogják értékelni. Értékelni fogja A csendes vibráló motort, például éjszaka, amikor maszturbáció közben nem ébreszti fel alvó partnerét.
A vibrátor vízálló kezelése megkönnyíti a karbantartást . Ezért játék után elegendő egy vízsugárral lemosni.
A készülék újratöltése gyors mágneses USB töltés segítségével történik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Masszírozó minivibrátor Itsy Bitsy" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem