Betöltés...

Mint Bunny csiklóvibrátor

Ár: 27.835 Ft

Az igényesen megtervezett vibrátor úgy néz ki, mint egy aranyos nyúl , amellyel nagyon jól fog szórakozni. Kicsi és kompakt, ezért nem csak otthon élvezheti a játékot, hanem üzleti útra , nyaralásra vagy kempingre is magával viheti.
Hölgyeim, készen álltok egy orgazmikus utazásra? Az eszköz csodálatosan kényezteti a csiklót , akár mellé teszed, akár képzeletbeli füleid közé tartod. Ezenkívül használhatja páros játékként a mellbimbók , a pénisz stimulálására, vagy az ágyék, a szeméremajkak, a gát és a végbélnyílás körüli terület masszírozására . Csak rajtad múlik, hogy melyik testrészen találod a legkellemesebb rezgéseket.



A vibrátor anatómiai formájú , így jól illeszkedik a kézbe. A puha szilikon anyag , amelybe a gyártó öltöztette a játékot, szintén hozzájárul a kellemes tartáshoz.
2 vibrációs motor egy szempillantás alatt intenzív élvezetet biztosít, valamint 10 vibrációs program . Megkülönböztetheti őket arról, hogy az alján lévő, aranyérmére emlékeztető játék minden alkalommal másképp világít . Az erős rezgések ellenére bízhat a kütyü csendes működésében , amely lehetővé teszi, hogy anélkül játsszon, hogy a szomszédok meghallják a vékony falak mögött.



A vízálló kezelésnek köszönhetően nem fog izzadni a vibrátor karbantartása közben. Használat után csak mossa le víz alatt. Ha pedig elfogy az energiája, egyszerűen töltse fel gyors USB-töltéssel .
A játék gyönyörű és minőségi kidolgozását a modern és többfunkciós kütyük minden szerelmese értékelni fogja. Ezért tedd boldoggá a másik félét , és add neki ezt a praktikus nyuszit. Vagy lepd meg az ifjú házasokat egy nem mindennapi esküvői ajándékkal . Látni fogja, hogy a szemük felcsillan az izgalomtól egy ötletes ajándék láttán.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Mint Bunny csiklóvibrátor" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem