Betöltés...

Fleshlight Savannah Bond From Australia with love vagina (25 cm)

Ár: 26.580 Ft

Savannah Bond ausztrál pornószínésznő vérbeli lány. Isteni homokóra alakja nagy melleivel és kerek fenekével minden férfi vérét megfagyasztja.
A szabadalmaztatott Superskin anyagból készült mesterséges vagina puha tapintású és megkülönböztethetetlen az emberi bőrtől. Hőszabályozó tulajdonságainak köszönhetően gyorsan felmelegszik. Próbáld meg meleg vízben felmelegíteni játék előtt , hogy fokozd a behatolás örömeit, ami ugyanolyan élvezetes lesz, mint a szex egy igazi nővel.



A belső hüvely három szerkezettel kényezteti a férfiakat . Az első puha X alakú barázdákkal feszíti a fitymát. A második, spirálszálakra emlékeztető kamra már a kantát simogatja, míg az utolsó, jellegzetes barázdákkal és dudorokkal ellátott rész a makkot masszírozza körös-körül.
Afehér , zseblámpa alakúburkolat szilárd, így a vadonban is elbírja a vadságot, és ellenáll akár egy erős férfi szorításának is.
A műanyag borítás alján találhatóforgószelep fokozza a maszturbálás élményét, mivel segít szabályozni a vákuum szintjét a maszturbátor belsejében.



A lehető legforróbb játékhoz a mesterséges vaginával életnagyságban érkezik. 22,5 cm-es használható hosszának köszönhetően még az átlagon felüli férfiakat is kielégíti.
AVízálló eszköz tökéletes a vízi játékhoz egyedül vagy párban.
A művaginát kicsit sajnáljuk a magasabb ára és igényesebb karbantartása miatt. A világhírű erotikus segédeszközök gyártója, a Fleshlight büszke a magas minőségű, kifinomult termékekre. A kifinomult tervezés és a szabadalmaztatott anyag így a vagina magasabb árában is tükröződik.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Fleshlight Savannah Bond From Australia with love vagina (25 cm)" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem