Betöltés...

Tender Ties hám dildóval (15,5 cm)

Ár: 16.690 Ft

Amit a megfizethető árú Tender Ties strap-on készletben értékelünk, az a minőségi kialakítás, valamint a sokoldalúság és a variálhatóság. Akár kezdő, akár tapasztalt játékos vagy, a három tartalék gyűrű azt jelenti, hogy egyetlen strap-on szettel is boldogulhatsz. A gyűrűk egyszerűen különböző méretű dildókat rögzítenek a hevederhez, amelyeket tetszés szerint cserélgethetsz a pegging vagy leszbikus játékhoz.
A 3,3 cm, 4,2 cm és 5,1 cm átmérőjűgyűrűk enyhén rugalmas anyagból készültek, így megnyújthatja őket, és megkönnyítheti a dildók rögzítését. Tetszik a gyűrűk tépőzáras rögzítése is, ami praktikus. Nem kellett levennünk a strap-on-t a testünkről játék közben.
A hevederhez egy közepes méretű szilikon dildót is kapsz, amely szépen kitölti a hüvelyt vagy a feneket. A kúpos csúcsnak köszönhetően az eszközt könnyű behelyezni, és ívelt formája kényezteti a G-pontot vagy a P-pontot lökések közben.



A dildó szenzációsan szilárd, hogy célzottan ingerelje a megfelelő helyeket, és jól rugózik vissza a bázisnál. Különböző pozíciókban alkalmazkodik az emberi anatómiához. A dildó átmérője a legszélesebb részén 3,8 cm. Ezért javasoljuk, hogy a dildót ujjaival vagy egy kisebb anális dugóval terítse szét, mielőtt behelyezné.
A szív alakú talp romantikusan néz ki, és kiemeli a dildó általános kialakítását. Ne feledje azonban, hogy az alap nem szolgál tapadókorongként, mivel nem tapad sima felületekre.
A kellemes poliuretán anyagból készült hám szilárdan tart a testhez, és játék közben nem lazul meg.



Az univerzális méretnek köszönhetően a strap-on-t az egyéni testgörbékhez igazíthatja. A strap-on férfiaknak és nőknek egyaránt megfelel, a maximális csípőkörfogat 128 cm.
Értékelni fogja a szett egyszerű karbantartását is. A vízálló dildót játék után folyó víz alatt mossa el, és magával viheti a zuhany alá vagy a kádba. A műbőr szíjpánt vízálló kivitelű, és ha koszos lesz, nedves ruhával törölje le.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szexshop rovaton belül a(z) "Tender Ties hám dildóval (15,5 cm)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem